Libnet.ro
UNICEF

10:30

RAMAS BUN, Viorel Lis.... Din pacate, Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST...

B1 B1,
RAMAS BUN, Viorel Lis.... Din pacate, Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente c. continuă pe B1

E TRAGEDIA momentului in SHOWBIZ! Oana Lis si-a luat RAMAS BUN! Din pacate s-a intamplat! VIOREL LIS...

Oana Lis a recunoscut ca a vrut sa se sinucida in urma cu cativa ani cand a trecut prin clipe grele. Sotia lui Viorel Lis era complexata de faptul ca acumulase multe kilograme si obezitatea o afectase.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate, s-a intamplat! Fanii nu il vor uita NICIODATA

Din pacate starea de sanatate a lui Michael Schumacher ramane incerta dupa cinci ani de la teribilul accident de schi. Fanii pilotului camponului vor avea posibilitatea sa-si aminteasca de victoriile.

Vestea trista a zilei! IONUT DOLANESCU, anunt URGENT despre MARIA CIOBANU! Fanii sunt iN LACRIMI! Din pacate...(FOTO)

Fanii Mariei Ciobanu 80 de ani) au primit o veste teribila acum o luna! indragita artista si-a anulat toate concertele din Romania si a ramas in S. A pentru a avea grija de sotul ei care este grav bolnav.

DEZNADEJDE? Anunt soc facut de GABRIELA CRISTEA: Din pacate am decis sa-i pun capat...

Gabriela Cristea a facut marturisiri soc despre dieta stricta pe care o urmeaza, intr-o emisiuni in care a fost invitata, impreuna cu sotul ei, si cu micuta lor.

DIN PACATE, medicii au facut anuntul trist: Boala de care sufera indragitul MIHAI BENDEAC e incurabila...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit despre problemele de sanatate pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a scris, intr-un mesaj publicat pe.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate este vorba de indragitul Chef bucatar CATALIN SCARLATESCU...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu, a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. Se pare ca a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a postat pe.

PANICA in lumea mondena! Anamaria Prodan, DE URGENTA la spital! S-a PRABUSIT pe platourile de filmare! Din pacate, vestile nu sunt DELOC bune...

Celebra impresara Anamaria Prodan a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca dupa ce i s-a facut rau la filmarile pentru emisiunea pe care o prezinta la Pro TV. Aflata la filmari langa Calarasi, Anamaria.

Din pacate, vestea trista a lovit ca un TRASNET: A murit Alina (FOTO)

Alina Fekete, in varsta de 32 de ani, care a fost ranita grav in accidentul ce a avut loc in prima dimineata din 2018, in Oradea, s-a stins din viata. Accidentul s-a produs in dimineata de 1 ianuarie.

LOVITURA pentru SIMONA HALEP la Wimbledon! Specialistii au dat VERDICTUL! Din pacate...

Serena Williams 181 WTA) a devenit marea favorita a specialistilor dupa eliminarea Petrei Kvitova. Cu 7 titluri pe iarba de la Wimbledon, americanca a comentat surprizele din primele zile. Toata lumea.

Tragedie TERIBILA, fanii sunt in stare de SOC: Din pacate este vorba de indragitul Smiley... (VIDEO)

Smiley a surprins, recent, un urs care era in cautarea hranei, artistul filmand momentul si distribuind videoclipul pe retelele de socializare. Din fericire animalul era pasnic iar indragitul cantaret s-a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )