Libnet.ro
UNICEF

22:01

A ramas fara emisiunea de la PRO TV! Cine l-a inlocuit acum pe prezentator

Playtech Playtech,
A ramas fara emisiunea de la PRO TV! Cine l-a inlocuit acum pe prezentator

Intrebarea Mesei Rotunde, emisiunea care sparge tiparele entertainmentului romanesc, difuzata pe ProTV Plus, are un nou prezentator. Alex Daragiu a fost schimbat cu actorul Marius Manole. Alex Daragiu a ramas fara emisiunea de la Pro TV. Marius Manole a preluat stafeta Neconventional si fara manusi, intrebarea Mesei Runtunde este show-ul in care cantareti, vloggeri, actori, . continuă pe Playtech

Drama unei cantarete din Romania. A ramas fara voce. Ce a patit in ziua operatiei

Drama unei cantarete din Romania este prezentata chiar de catre aceasta, Simona Costin. Artista nu ezita sa marturiseasca dramele prin care a trecut de-a lungul vietii. A ramas si fara voce la un moment dat, lucru care a speriat-o teribil. Drama unei cantarete povestita in detaliu Faimoasa cantareata din Bihor a marturisit ca de-a lungul .

Virgil Musta, semnal de alarma cu privire la pericolul din spitale: Doi colegi au ramas fara supapa in timp ce consultau pacientii

Scandalul mastilor contrafacute ia amploare, dupa ce mai multe cadre medicale din linia intai au purtat articole de protectie care le-au pus viata in pericol. Medicul Virgil Musta a explicat conditiile inumane in care colegii sai au tratat pacienti infectati cu Covid-19 fara nicio protectie reala. 12 suspecti, mai multe victime Dosarul mastilor falsificate este .

Romanii au Talent: Pavel Bartos si Andra au ramas fara cuvinte. Ce a facut Dragos Podeanu, pe scena

Concurentul Dragos Padeanu a facut senzatie la Romanii au Talent. Tanarul i-a lasat cu gura cascata pe jurati, deoarece momentul pe care l-a oferit nu s-a potrivit cu tinuta in care s-a prezentat pe scena. Tanarul concurent i-a uimit pe jurati Tanarul Dragos Podeanu a facut senzatie la Romanii au Talent. Concurentul in varsta de .

Vedeta de care Romania a uitat a aparut azi la PRO TV. Ti-ai adus aminte cine e?

Kitty Cepraga este o vedeta care nu a mai aparut de ceva timp in spatiul public. Ea a fost invitata insa azi, la emisiunea Vorbeste lumea, de la Pro TV. Vedeta de care Romania a uitat a aparut azi la PRO TV Kitty Cepraga a dezvaluit ca va ramane in Romania, cel putin pentru inca .

A fost data afara de la PRO TV, fara explicatii. Mesajul postat de vedeta dupa concediere

Medicul nutritionist, Mihaela Bilic, a detaliat pe pagina ei de Facebook ca fost data afara de la emisiunea Arena bucatarilor, de la Pro TV. Aceasta a explicat ca din luna martie nu va mai face parte din echipa care se ocupa cu emisiunea Arena bucatarilor. Mihaela Bilic a spus ca a fost data afara fara .

Stefan Mandachi, adevarul despre emisiunea in care a fost la PRO TV. Ce spune despre regia ei VIDEO

Prima editie a emisiunii Sef sub acoperire, de la Pro TV, din acest an l-a adus in prim-plan pe Stefan-Valentin Mandachi. Barbatul de 35 de ani este patronul restaurantelor cu specific grecesc, de tip servire rapida, din Romania si estul Europei, Spartan. Cum s-a acomodat Stefan Mandachi la filmarile emisiunii Stefan Mandachi a fost primul .

De ce ar fi fost Mihaela Bilic inlocuita la Arena Bucatarilor de la Pro TV

Medic nutritionist, Mihaela Bilic a prezentat pana acum emisiunea Arena Bucatarilor, noul cooking show de la Pro TV. Acest lucru nu se va mai intampla insa in noul sezon. Iata de ce.

Cum a surprins-o Catalin Maruta pe fata Danielei Gyorfi. Ce cadou i-a facut la Pro TV

Catalin Maruta a surprins-o pe mezina echipei de la emisiunea sa. Ce cadou a primit Maria Gyorfi la aniversarea celor 10 ani? Cadoul a surprins-o foarte tare pe micuta. Ce i-a pregatit echipa? Catalin Maruta, cadou special pentru ziua fiicei Danielei Gyorfi Mezina echipei La Maruta a serbat azi frumoasa varsta de 10 ani. Micuta .

Unde poti vedea LIVE online Romanii au Talent. PRO TV este gratis pe aceasta platforma

Romanii au Talent este cu siguranta una dintre cele mai apreciate emisiuni. Desi, a ajuns deja la cea de a unsprezecea editie se bucura in continuare de un succes nebanuit. Acum, show-ul poate fi vazut si LIVE pe o platforma online gratuita. Romanii au Talent, in topul preferintelor telespectatorilor Emisiunea Romanii au Talent a ajuns .

Ce a facut Lora imediat dupa ce s-a vaccinat. Prima reactie a vedetei de la Pro TV

Ce a facut Lora imediat dupa ce s-a vaccinat impotriva coronavirusului. Prima reactie a vedetei de la PRO TV, dupa ce a trecut pe la cabinetul medical pentru a se imuniza impotriva virusului COVID-19. Ce le-a declarat fanilor de pe retelele sociale. Ce a facut Lora imediat dupa ce s-a vaccinat Frumoasa Lora si-a tinut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )