Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un ranit si o masina rasturnata in urma unui accident in seara de Revelion

Adevărul Adevărul,
Un ranit si o masina rasturnata in urma unui accident in seara de Revelion

O persoana a fost ranita usor luni seara in urma unui accident pe Calea 13 Septembrie din Capitala, traficul fiind restrictionat, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Cel putin sase raniti, in urma unui accident grav in Gorj

Sase persoane, printre care o femeie insarcinata, au fost ranite, vineri, in urma impactului frontal dintre doua masini, in zona localitatii Bengesti-Ciocadia, judetul Gorj. in urma impactului au fost.

Gorj: O femeie iNSARCINATA si alti CINCI oameni, VICTIMELE unui accident rutier

O femeie insarcinata si alte cinci persoane au fost victimele unui accident rutier produs in localitatea Bengesti din Gorj. Doua victime se aflau in stare mai grava si au avut nevoie sa fie transportate la.

Accident in drum spre munte. O masina in care se afla o familie s-a rasturnat pe un drum din Olt, trei victime ajungand la spital

Un copil si parintii acestuia au ajuns, sambata, 29 decembrie 2018, la spital in urma unui accident de masina petrecut pe drumul european E 574, in judetul Olt.

Tanar cercetat penal in urma unui control de rutina in trafic. Politistii au descoperit ca avea masina burdusita cu petarde

Un tanar de 19 ani este anchetat pentru detinere fara drept de materiale pirotehnice, dupa ce oamenii legii au constatat ca soferul avea aproape 1. 000 de petarde in masina pe care o conducea, pentru care nu avea autorizatie de detinere.

Accident grav in judetul Cluj: un barbat a murit, iar alte patru persoane sunt ranite

Un barbat a murit, iar alte patru persoane sunt ranite, dintre care doua foarte grav, in urma unui accident produs sambata dimineata, pe DN1 E60.

Accident rutier cu opt victime la Bengesti Ciocadia. Printre raniti se afla trei copii si o femeie gravida

Opt persoane au fost ranite, astazi, in urma unui accident rutier care a avut loc in comuna Bengesti-Ciocadia, din judetul Gorj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )