Libnet.ro
UNICEF

13:00

Raport devastator al Curtii de Conturi: Medicamentele din Romania, cele mai scumpe din Europa

Antena3 Antena3,
Raport devastator al Curtii de Conturi: Medicamentele din Romania, cele mai scumpe din Europa

Cel mai recent raport al Curtii de Conturi arata ca medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa. Potrivit rezultatelor unei anchete privind piata farmaceutica din tara noastra,. continuă pe Antena3

Raport al Curtii de Conturi: Medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa

Cel mai recent raport al Cutii de conturi arata ca medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa, informeaza stiripesurse. ro. Potrivit rezultatelor unei anchete privind piata.

Federatiile din Romania si Albania, vizate de proceduri disciplinare dupa incidente cauzate de fani

Federatiile de Fotbal din Romania si Albania sunt vizate de proceduri disciplinare pentru incidente cauzate de suporteri in timpul meciului dintre cele doua nationale de aseara, de la Lyon, a informat, astazi, UEFA, potrivit unor surse din presa.

Domnule general, sa va fie rusine!. Reactie dura a unui mare club din Romania dupa infrangerea cu Albania de la EURO (FOTO)

Prestatia lipsita de valoare, de ambitie si de daruire a elevilor lui Anghel Iordanescu a fost taxata dur de presa, de suporteri si chiar de un club important din Romania. Dupa ce Nationala a fost.

Patru jucatoare din Romania pe tabloul principal la Bucharest Open

Editia din 2016 a turneului WTA de la Bucuresti se va bucura de prezenta a patru jucatore din Romania pe tabloul principal.

Remus Borza, despre iesirea Hidroelectrica din insolventa: In 2016, predam aceasta societate cu indicatori care ar face invidioasa orice companie din Romania

Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania, dupa ce, in perioada insolventei, au fost taiate costuri pe toate palierele, a declarat, marti, Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, intr-o conferinta de presa prilejuita de iesirea societatii din insolventa, potrivit Agerpres. In 2016, predam celor doi actionari, Ministerul Energiei si Fondul Proprietatea, aceasta societate cu indicatori care ar face invidioasa orice companie din Romania. Am taiat in carne vie pe toate palierele de costuri, a spus Borza.

Polonezii de la Orbis au inceput constructia primului hotel Ibis Styles din Romania

Orbis Hotel Group, cea mai mare retea hoteliera din Europa de Est care opereaza brandurile AccorHotels, a inceput lucrarile de constructie la primul hotel Ibis Styles din tara, la Arad. Hotelul va fi deschis in primavara anului 2017.

Tricolorii, intampinati pe aeroport cu vorbe grele de fanii suparati. Anghel Iordanescu: imi cer scuze in fata iubitorilor de fotbal din Romania

Dupa experienta trista din Franta, Nationala Romaniei s-a intors in tara luni spre marti. Pentru a da ochii cu cat mai putina lume, delegatia Romaniei a ajuns in tara.

BRD Bucharest Open: Simona Halep, principala favorita - Patru jucatoare din Romania direct pe tabloul principal

Federatia Romana de Tenis a anuntat lista jucatoarelor care vor participa la BRD Bucharest Open, principala favorita a competitiei urmand sa fie Simona Halep a castigat trofeul in 2014). Romania va avea patru jucatoare acceptate direct pe tabloul principal al competitiei. Turneul este dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 USD si se va disputa in perioada 11-17 iulie 2016, la Arenele BNR din Bucuresti.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Primeste lunar 32.000 de lei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act, in sedinta de joi, de cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie,.

Echipajele din Romania si Republica Moldova colaboreaza pentru salvarea unei tinere care a disparut in apele Prutului

O tanara care a disparut, duminica, in apele Prutului, sunt cautate de mai multe echipaje ale Inspectoratului Situatii de Urgenta, SMURD si Serviciului Judetean de Ambulanta din Iasi, precum si de echipaje de ajutor din Republica Moldova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )