Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un raport din dosarul 11 septembrie, declasificat (VIDEO)

B1 B1,
Un raport din dosarul 11 septembrie, declasificat (VIDEO)

Secretele din spatele atacurile teroriste de la 11 septembrie urmeaza sa fie dezvaluite in viitorul apropiat. Seful CIA a anuntat ca o sectiune dintr-un raport privind evenimentele din 11 septembrie 2011 va. continuă pe B1

Nu exista implicare saudita in atentatele de la 11 septembrie

Directorul CIA, John Brennan, a declarat sambata ca un raport top secret privind atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 care ar putea fi declasificat nu trebuie sa fie considerat ca o proba a complicitatii Arabiei Saudite la aceste atacuri, .

Procurorul general al Romaniei: Prejudiciul din dosarul Hexi Pharma va fi recalculat (VIDEO)

Prejudiciul din dosarul Hexi Pharma va fi recalculat. Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, spune ca anchetatorii au ajuns la o suma mult mai mare dupa ce au analizat probele ridicate din 300 de.

Noi stenograme din dosarul Colectiv: Cele 11 minute de iad - Alo, domnule, ma auziti? Suntem prinsi aici. Sunt persoane arse in foc. Fara par pe cap (VIDEO)

Dezvaluiri socante la mai bine de 7 luni de la tragedia din Colectiv. Jurnalistii de la Evenimentul Zilei publica stenogramele cu apelurile primite la 112 din noaptea de 30 spre 31 octombrie anul trecut. Primul.

Scandal sangeros dupa meciul Romania-Franta: Fiul unui consilier judetean din Buzau, violente in bar (VIDEO)

Fiul unui consilier judetean din Buzau, implicat intr-un conflict sangeros! Tanarul a fost protagonistul unei batai desprinse parca din filmele de actiune. Ametit de aburii alcoolului,.

Reflexele rapide l-au salvat. Cum a scapat un barbat din calea unei masini dezlantuite (VIDEO)

Salvat de intuitie! Reflexele rapide l-au scapat pe un barbat din Brazilia de o moarte sigura, arata B1 TV. Omul statea pe marginea unei strazi linistite, cand a observat luminile unui automobil care se.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,32 seconds )