Libnet.ro
UNICEF

21:46

Procurorul general al Romaniei: Prejudiciul din dosarul Hexi Pharma va fi recalculat (VIDEO)

B1 B1,
Procurorul general al Romaniei: Prejudiciul din dosarul Hexi Pharma va fi recalculat (VIDEO)

Prejudiciul din dosarul Hexi Pharma va fi recalculat. Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, spune ca anchetatorii au ajuns la o suma mult mai mare dupa ce au analizat probele ridicate din 300 de. continuă pe B1

Augustin Lazar: Prejudiciul din dosarul Hexi Pharma va creste

Prejudiciul din dosarul Hexi Pharma va creste, potrivit procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar. Concret, procurorii au ajuns la o suma mult mai mare dupa ce au analizat probe ridicate din 300 de spitale.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar: Dosarul Revolutiei va fi finalizat in mandatul meu

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti ca dosarul Revolutiei, care a fost redeschis ca urmare a unei decizii luate de Curtea Suprema, va primi, intr-un termen rezonabil, solutia temeinica si legala a procurorului, iar acest lucru se va intampla in mandatul sau de sef al parchetelor.

Prejudiciul Hexi Pharma va fi recalculat

Prejudiciul Hexi Pharma va fi recalculat, a transmis procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar. Declaratia vine in urma verificarilor la spitalele carea aveau contacte cu aceasta firma. Pana acum se vehiculeaza suma de 28 de milioane de lei, insa procurorii sunt de parere ca prejudiciul ar fi mult mai mare.

in cazul Hexi Pharma s-au ridicat acte de la circa 300 de spitale

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat astazi ca s-au ridicat acte de la circa 300 de spitale in cazul Hexi Pharma, potrivit unor surse din presa.

Ion Cristoiu: Valul de arestari din Sanatate Diversiunea prin care DNA vrea ca opinia publica sa uite de Afacerea de coruptie Hexi Pharma

Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre DNA, care nu s-a autosesizat in cazul afacerii de coruptie a firmei Hexi Pharma. Dupa moartea lui Dan Condrea, DNA.

Fosta sotie a lui Condrea, dezvaluiri despre listele cu spagi ale patronului Hexi Pharma

Catalogul cu spagi pe care le dadea Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, se afla intr-un calculator de la sediul din Ploiesti, sustine fosta sa sotie, Laura Georgescu, intr-un interviu acordat luni la em.

Spitalul SRI cumpara dezinfectanti de la Hexi Pharma in perioada in care Serviciul Roman de Informatii avertiza autoritatile privind calitatea necorespunzatoare a acestora

Spitalul Clinic de urgenta Prof. Dr. Agrippa Ionescu a incheiat cu Hexi Pharma 55 de contracte, in perioada 2011-2015, in valoare de peste 101. 000 lei, fara TVA, pentru furnizarea de.

Hexi Pharma nu are legatura cu SRI si nu e o problema de securitate nationala! Asta este parerea fostului consilier prezidential, Iulian Fota

Hexi Pharma nu e o problema de securitate nationala, este un caz mic, sustine fostul consilier prezidential Iulian Fota. Acesta s-a aratat indignat de informatiile aparute in presa potrivit carora compania.

Un raport din dosarul 11 septembrie, declasificat (VIDEO)

Secretele din spatele atacurile teroriste de la 11 septembrie urmeaza sa fie dezvaluite in viitorul apropiat. Seful CIA a anuntat ca o sectiune dintr-un raport privind evenimentele din 11 septembrie 2011 va.

Noi stenograme din dosarul Colectiv: Cele 11 minute de iad - Alo, domnule, ma auziti? Suntem prinsi aici. Sunt persoane arse in foc. Fara par pe cap (VIDEO)

Dezvaluiri socante la mai bine de 7 luni de la tragedia din Colectiv. Jurnalistii de la Evenimentul Zilei publica stenogramele cu apelurile primite la 112 din noaptea de 30 spre 31 octombrie anul trecut. Primul.

ştiri de la B1

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )