Libnet.ro
UNICEF

12:45

Rasturnare de situatie in dosarul fermei de porci a fiului lui Liviu Dragnea: Ilie Dragne scapa de una dintre acuzatii

B1 B1,
Rasturnare de situatie in dosarul fermei de porci a fiului lui Liviu Dragnea: Ilie Dragne scapa de una dintre acuzatii

Rasturnare de situatie in dosarul firmei de porci unde actionar majoritar este fiul lui Liviu Dragnea. Ilie Dragne, administratorul Ferma Salcia SA, scapa de acuzatia de complicitate la evaziune fiscala,. continuă pe B1

Decizie-bomba in justitie: A fost clasat dosarul fermei de porci a fiului lui Liviu Dragnea

Dosarul firmei de porci unde actionar majoritar este fiul lui Liviu Dragnea a fost clasat. Astfel, Ilie Dragne, administratorul Ferma Salcia SA, scapa de acuzatii, informeaza Stiripesurse. ro. Nu pot.

Rasturnare de situatie in dosarul fermei de porci detinuta de fiul lui Dragnea. Dupa noua retineri, cazul a fost inchis

Rasturnare de situatie in dosarul fermei de porci detinuta de fiul lui Liviu Dragnea. Dupa ce DNA a facut noua retineri, acum procurorii au clasat cazul. Decizia a fost luata, dupa ce s-a ajuns la.

Ilie Liviu Dragne a fost trimis in judecata in dosarul fermei de porci Salcia SA din Teleorman

Ilie Liviu Dragne a fost trimis miercuri in judecata de procurorii Parchetului General in dosarul Ferma Salcia SA, o ferma de porci din Teleorman care l-a avut actionar majoritar pe Valentin Dragnea, fiul sefului PSD Liviu Dragnea.

Ilie Dragne, trimis in judecata in dosarul fermei de porci care a apartinut fiului lui Dragnea

Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia SA din Teleorman care l-a avut actionar majoritar pe Valentin Dragnea, fiul liderului PSD Liviu Dragnea, a fost trimis astazi in judecata de Parchetul General, sub control judiciar, pentru savarsirea infractiunii de folosire, cu rea-credinta, a bunurilor sau creditului de care se bucura societatea, intr-un scop contrar intereselor acesteia sau in folosul lui propriu, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Public.

Avocata Maria Vasii sustine ca dosarul fermei de porci Salcia, clasat

Dosarul fermei de porci Salcia a fost clasat, a declarat Maria Vasii, avocata lui Ilie Dragne, administratorul fermei, la postul de televiziune Antena 3.

Ilie Liviu Dragne, administratorul fermei de porci care a apartinut fiului lui Dragnea, trimis in judecata

Ilie Dragne, administratorul fermei de porci din Teleorman, unde actionar majoritar a fost fiul lui Liviu Dragnea, a fost trimis in judecata de Parchetul General, sub control judiciar, pentru savarsirea.

Liviu Dragnea a ajuns in fata instantei supreme. Mai multi protestatari i-au intins catuse.

Liviu Dragnea a fost asteptat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se desfasoara procesul in care seful PSD este judecat pentru instigare la abuz in serviciu, in reprosurile mai multor protestatari care ii atarnau catuse in fata si care l-au intrebat de ce ii este teama de dosarul Belina, daca nu are nicio legatura cu Tel Drum.

Liviu Dragnea a ajuns in fata instantei supreme. Mai multi protestatari i-au intins catuse

Liviu Dragnea a fost asteptat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se desfasoara procesul in care seful PSD este judecat pentru instigare la abuz in serviciu, in reprosurile mai multor protestatari care ii atarnau catuse in fata si care l-au intrebat de ce ii este teama de dosarul Belina, daca nu are nicio legatura cu Tel Drum.

Sub presiunea lui Liviu Dragnea, ANRE a decis amanarea scumpirii gazelor cu o luna

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a decis sa amane cu o luna scumpirea cu 6% a gazelor, in urma atacurilor repetate ale sefului PSD Liviu Dragnea la adresa institutiei. Astfel, Comitetul de Reglementare al ANRE a hotarat ca scumpirea de 6% sa nu se mai produca pe 1 octombrie, ci pe 1 noiembrie. In ciuda acestei decizii, Liviu Dragnea a continuat atacurile. Cei de la ANRE vad ca sunt foarte romani, intre ghilimele, a spus Liviu Dragnea pe 2 octombrie, desi ANRE luase decizia de amanare cu cinci zile in urma, pe 28 octombrie. ANRE a cedat presiunilor politice in ciuda faptului ca este o institutie autonoma.

Mergem la Belina, protest impotriva lui Liviu Dragnea, anuntat pe Facebook

Un protest impotriva lui Liviu Dragnea, intitulat Mergem la Belina, este anuntat pe Facebook pentru weekendul 4-5 noiembrie. Liviu Dragnea sustine ca nu si-a transferat in proprietatea TEL DRUM cu ajutorul ministrilor Sevil Shaiddeh si Rovana Plumb, balta Belina. Tot in opinia lui Liviu Dragnea, TEL DRUM nu mai exista, asa ca s-au anulat si contractele de inchiriere dintre TEL DRUM si Consiliul Local Teleorman. in concluzie - balta Belina apartine poporului roman. Ne-am gandit sa va invitam intr-o excursie la balta Belina, proprietatea statului, scriu pe Facebook initiatorii protestului, membrii comunitatii Vis3z.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )