Libnet.ro
UNICEF

19:45

Rasturnare de situatie! Toata lumea a ramas cu gura cascata: S-a reinnodat legatura dintre Stefan Banica jr si Zana surprizelor!

B1 B1,
Rasturnare de situatie! Toata lumea a ramas cu gura cascata: S-a reinnodat legatura dintre Stefan Banica jr si Zana surprizelor!

Desi s-au despartit de ani buni, Stefan Banica jr si Andreea Marin mai au inca lucruri care ii leaga. Astfel, cantaretul a fost suprins in trafic la volanulul unui BMW M4 cabriolet, aceeasi. continuă pe B1

Legatura teribila dintre regele manelelor, Florin Salam, si indragita Andreea Esca: Toti cei care ii cunosc au ramas cu gura cascata... (FOTO)

Andreea Esca pare sa nu aiba prejudecati atunci cand vine vorba despre gusturile muzicale! Daca toata lumea a vazut-o la concertele Deliei sau ale lui Carla s Dreams in primele randuri, uneori, chiar.

Au mintit pe toata lumea! Brigitte si Ilie Nastase nu au divortat! Ce s-a intamplat in realitate

Au mintit pe toata lumea! Brigitte si Ilie Nastase nu au divortat! Ce s-a intamplat in realitate. Citeste mai mult.

Legatura TERIBILA dintre REGELE MANELELOR, Florin Salam, si indragita ANDREEA ESCA: Toti cei care ii cunosc au ramas cu GURA CASCATA... (VIDEO)

Prezenta la majoratul fiicei sale, Andreea Esca a dansat pe maneaua lui Florin Salam. A fost unul dintre marile momente ale serii! Stirista a fost in centrul atentiei si a starnit numeroase reactii si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )