Libnet.ro
UNICEF

14:31

Rata de penetrare a smartphone-uri a ajuns la 27% si se va dubla pana in 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rata de penetrare a smartphone-uri a ajuns la 27% si se va dubla pana in 2017

Rata de penetrare a smartphone-urilor se situeaza in Romania la 27% si va ajunge la 52% pana la finele anului 2017, a declarat miercuri Ady Rugina, director de produs la Orange Group, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

HTC si-a completat gama de smartphone-uri din seria 'One' in Romania si tinteste o triplare a vanzarilor fata de anul trecut

HTC Romania, reprezentanta locala a grupului taiwanez HTC, specializat in productia de telefoane mobile, a lansat pe piata locala modelele HTC One max si HTC One Dual-Sim, doua dispozitive cu care completeaza gama de smartphone-uri HTC din acest an si.

Vanzarile de computere, tablete si smartphone-uri, piata de 2,32 mld. unitati anul acesta

Vanzarile de dispozitive care se pot conecta la internet - computere, tablete si smartphone-uri - vor creste in acest an cu 4,5% fata de anul anterior, la 2,32 miliarde de unitati, pe fondul unei tranzitii a consumatorilor catre categorii inferioare de.

Piata de computere, tablete si smartphone-uri - pe crestere si in 2013

Vanzarile totale de computere, telefoane inteligente si tablete vor creste, in 2013, la 2,32 miliarde de unitati, cu 4,5 procente mai mult fata de anul trecut, anticipeaza analistii Gartner.

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2893 seconds )