Libnet.ro
UNICEF

23:16

Rata de pozitivare record in Romania si 9 judete in scenariul rosu. Alte 5 se apropie de rata de infectare de 3 la mia de locuitori

B1 B1,
Rata de pozitivare record in Romania si 9 judete in scenariul rosu. Alte 5 se apropie de rata de infectare de 3 la mia de locuitori

041 de noi cazuri de infectari cu SARS-COV-2 au fost raportate in ultimele 24 de ore, dupa ce au fost efectuate 10. 566 de teste. Asta inseamna o rata de pozitivare record, de aproape 40% si 9 judete in. continuă pe B1

COVID-19. Peste 3.600 de unitati de invatamant sunt in scenariul rosu Alte 4.938, in scenariul 2

Numarul unitatilor de invatamant in care elevii fac cursuri online scenariul rosu) a depasit 3. 600, arata informatiile centralizate vineri de Ministerul Educatiei. Peste 3. 600 de unitati.

Pucioasa, in scenariul rosu. Masca este obligatorie: Oameni buni, nu e de joaca

Pucioasa a devenit al treilea oras din Dambovita, dupa Targoviste si Titu, care intra in scenariul rosu din cauza numarului mare de imbolnaviri. Orasul, cunoscut pentru apele sulfuroase, a atins rata de 3,73 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Municipiul Suceava si alte trei localitati intra in scenariul rosu

Municipiul Suceava si comunele Ipotesti, Dornesti si Ilisesti intra in scenariul rosu. incepand de marti, toate restaurantele, cafenelele, cazinourile si institutiile de spectacole vor fi inchise.

inca o comuna din judetul Buzau, in scenariul rosu. Ce restrictii primesc localnicii

O comuna din judetul Buzau a intrat in scenariul rosu. Este vorba despre Largu, unde incidenta cumulata in ultimele 14 zile a depasit 3 cazuri la 1. 000 de locuitori, fiind de 4,02 la 1. 000 de locuitori.

CORONAVIRUS |Vaslui: Un colegiu din Husi trece in scenariul rosu dupa ce opt elevi din trei clase diferite au fost diagnosticati cu COVID-19

Opt elevi ai Colegiului Agricol Dimitrie Cantemir din Husi au fost testati pozitiv pentru infectia cu nou coronavirus, astfel ca unitatea de invatamant va trece in scenariul rosu pentru doua.

Ministerul Educatiei: Peste 3.800 de scoli din tara sunt in scenariul rosu

Tot mai multi elevi isi dsfasoara activitatea scolara online, fie din cauza cazurilor de COVID-19 inregistrate, fie pentru ca unitatile de invatamand sunt in orase unde rata de incidenta este de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )