Libnet.ro
UNICEF

21:15

Razboi intre Palate: Basescu ii cere din nou lui Ponta sa renunte la cresterea accizei la carburant

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Razboi intre Palate: Basescu ii cere din nou lui Ponta sa renunte la cresterea accizei la carburant

Alegerile sunt aproape, lupta electorala se intensifica, asa ca revine moda atacurilor si a scrisorilor intre Palate: Traian Basescu insista asupra ideii sa se renunte la cresterea anuntata a accizei la carburant. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu ii cere din nou lui Ponta sa renunte la acciza. S-ar pune o presiune mult prea mare si inutila asupra mediului economic

Prin intermediul unei scrisori pe care i-a trimis-o premierului Victor Ponta, presedintele Traian Basescu solicita din nou renuntarea la cresterea accizei pe carburant, care ar urma sa intre in vigoare de la 1.

Traian Basescu ii cere din nou lui Victor Ponta, intr-o scrisoare, sa renunte la cresterea accizei la carburant

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, marti, o scrisoare premierului Victor Ponta, in care revine cu solicitarea de a renunta la introducerea, incepand cu 1 aprilie 2014, a cresterii anuntate a accizei la carburant. Potrivit sefului statului, efectele acestei masuri se vor concretiza intr-o crestere a preturilor care va genera inflatie, precum si o scadere a consumului, atat la nivelul cetateanului, cat si al societatilor comerciale.

Traian Basescu ii cere din nou lui Victor Ponta sa renunte la cresterea anuntata a accizei la carburant

Presedintele Traian Basescu i-a adresat, marti, o scrisoare premierului Victor Ponta in care ii cere sa renunte la aplicarea masurii de crestere a accizei la carburant. Seful statului spune ca bugetul.

Basescu ii cere din nou lui Ponta sa renun and te la cre and sterea anun and tata a accizei la carburant

Presedintele Traian Basescu i-a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta in care reia cererea privind renuntarea la cre and sterea anun and tata a accizei la carburant, seful statului mentionand ca masura ar genera o presiune mult prea mare and si inutila asupra mediului economic and si asupra consumatorului.

Basescu ii cere din nou lui Ponta sa renunte la cresterea anuntata a accizei la carburant

Presedintele Traian Basescu i-a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta in care reia cererea privind renuntarea la cre and sterea anun and tata a accizei la carburant, seful statului mentionand ca masura ar genera o presiune mult prea mare and si inutila asupra mediului economic and si asupra consumatorului.

Basescu ii cere, din nou, lui Ponta, sa renunte la cresterea accizei la carburant.

Presedintele Traian Basescu i-a cerut, marti, premierului Victor Ponta, sa renunte la introducerea accizei la carburant, intr-o scrisoare postata pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Redam scrisoarea sefului statului: Revin cu solicitarea de a renunta la introducerea, incepand cu 1 aprilie 2014, a cresterii anuntate a accizei la carburant intrucat prin aceasta masura s-ar pune o presiune mult prea mare si inutila asupra mediului economic, dar si asupra consumatorului individual. Efectele .

Atanasie Stanculescu cere, din nou, sa fie eliberat conditionat.

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu a cerut, luni, la Judecatoria Sectorului 4, sa fie eliberat conditionat, avocatul din oficiu care l-a aparat spunand ca in cazul acestuia ar trebui sa se aplice prevederile legale mai favorabile si sa fie eliberat dupa executarea unei treimi din pedeapsa, potrivit Mediafax. Victor Atanasie Stanculescu a fost adus, luni dimineata, la Judecatoria Sectorului 4 pentru judecarea cererii sale de eliberare conditionata din penitenciar, dupa ce a executat o .

Ministrul de externe ucrainean: Riscul de razboi intre Ucraina si Rusia creste

Riscul unui razboi intre Ucraina si Rusia creste, a avertizat duminica ministrul ucrainean al Afacerilor Externe, Andriy Deshchitsa, potrivit AFP. Intre timp, generalul Philip Breedlove, comandantul suprem al fortelor NATO din Europa a declarat ca NATO trebuie sa isi repozitioneze fortele militare si sa intensifice capacitatea de reactie, in contextul riscului unei interventii ruse in regiunea separatista Transnistria si in estul Ucrainei.

Turcia si Twitter sunt din nou prieteni

Daca nu stiati pana acum subiectul Turcia si Twitter, guvernul Turciei a decis interzicerea folosirii Twitter-ului acum cateva zile, dupa ce o serie de mesaje de pe reteaua sociala il legau pe primul ministru al tarii respective de un scandal de coruptie. O hotarare judecatoreasca impune astazi ridicarea acestei bariere la exprimare, urmand ca in cateva ore serviciul de social media Twitter sa fie permis din nou utilizatorilor din Turcia. Chiar daca multi dintre utilizatori au reusit sa ocoleasca blocajul [].

Del Potro va fi operat din nou la cotul stang. A abandonat la Miami.

Argentinianul Juan Martin Del Potro, numarul 8 mondial, a anuntat ca se va opera din nou la cotul stang, dupa ce a abandonat la ultimele doua turnee, Indian Wells si Miami. Dupa o perioada de tratament medical si noi teste, am decis impreuna cu doctorul Richard Berger sa ma operez la cotul stang. Nu a fost o decizie usor de luat. Nu sunt intr-un moment bun al carierei mele si stiu ca nu va fi usor sa revin la un nivel bun in circuitul ATP, a scris Del Potro pe pagina sa de Facebook. Del .

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )