Libnet.ro
UNICEF

21:30

Razboiul din Est: Drumul pe care a luat-o noua Ucraina

România Liberă România Liberă,
Razboiul din Est: Drumul pe care a luat-o noua Ucraina

La un an de la alegerea presedintelui Petro Porosenko si sase luni de la depunerea juramantului noii legislaturi, Ucraina ramane profund impotmolita in haos politic si economic. Kievul anunta capturarea a doi soldati din fortele speciale ruse. continuă pe România Liberă

Galati: Trei tineri din R. Moldova care au traversat Prutul inot, prinsi

Trei tineri din Republica Moldova, care au trecut ilegal in Romania traversand inot raul Prut, cu intentia de a ajunge la munca in Bulgaria, sunt cercetati penal dupa ce au fost prinsi de politistii de frontiera din judetul Galati, relateaza Mediafax.

Radu Banciu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a se autosuspenda din PSD: Omul care le-a pierdut referendumul si alegerile prezidentiale pare sa fie de neinlocuit (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia lui Liviu Dragnea de a demisiona luni din fuctia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat. Liviu Dragnea, cu.

Premierul luxemburghez, Xavier Bettel, primul lider in exercitiu din Uniunea Europeana care se casatoreste cu o persoana de acelasi sex

Premierul luxemburghez, Xavier Bettel, devine, vineri, primul lider in exercitiu din Uniunea Europeana si al doilea din lume care se va casatori cu o persoana de acelasi sex, informeaza Reuters. in luna.

Primul lider politic din Uniunea Europeana care se casatoreste cu o persoana de acelasi sex

Premierul luxemburghez devine, vineri, primul lider in exercitiu din Uniunea Europeana si al doilea din lume care se va casatori cu o persoana de acelasi sex, intr-o tara mica si in cea mai mare parte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )