Libnet.ro
UNICEF

22:45

Razboiul hibrid din Ucraina a atins faza pe asasinate

România Liberă România Liberă,
Razboiul hibrid din Ucraina a atins faza pe asasinate

Joia trecuta, putin inainte de ora 14. 00, agentia de presa nationala ucraineana difuza o stire privind impuscarea lui Oles Buzina foto), un jurnalist originar din Donetk cunoscut pentru pozitiile sale pro-ruse. continuă pe România Liberă

Razboiul hibrid a atins faza pe asasinate

Joia trecuta, putin inainte de ora 14. 00, agentia de presa nationala ucraineana difuza o stire privind impuscarea lui Oles Buzina foto), un jurnalist originar din Donetk cunoscut pentru pozitiile sale pro-ruse.

Ce sanse are conflictul din Ucraina sa devina o noua regiune precum Transnistria

Razboiul din Donbas, in estul Ucrainei, se va incheia atunci cand Rusia isi va inceta interferenta, a declarat un expert militar rus, adaugand ca aceasta regiune nu va deveni o noua Transnistrie, relateaza agentia Zik , in pagina electronica.

O jurnalista din Ucraina a fost asasinata

Olga Moroz, redactor-sef al cotidianului ucrainean Netecinski Vestnik, a fost gasita moarta, azi, la domiciliul sau din regiunea ucraineana Khmelnitski, pe corp existand urme de violenta, informeaza presa ucraineana, citata de site-ul agentiei ruse Sputnik.

O jurnalista din Ucraina a fost asasinata

Olga Moroz, redactorul-sef al cotidianului ucrainean Netecinski Vestnik, a fost gasita moarta, vineri, la domiciliul sau din regiunea ucraineana Hmelnitki, pe corp existand urme de violenta, informeaza presa ucraineana de astazi.

O jurnalista din Ucraina a fost asasinata vineri

Olga Moroz, redactorul-sef al cotidianului ucrainean Netecinski Vestnik, a fost gasita moarta, vineri, la domiciliul sau din regiunea ucraineana Hmelnitki, pe corp existand urme de violenta, informeaza presa ucraineana, citata de site-ul agentiei Sputnik.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )