Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce sanse are conflictul din Ucraina sa devina o noua regiune precum Transnistria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce sanse are conflictul din Ucraina sa devina o noua regiune precum Transnistria

Razboiul din Donbas, in estul Ucrainei, se va incheia atunci cand Rusia isi va inceta interferenta, a declarat un expert militar rus, adaugand ca aceasta regiune nu va deveni o noua Transnistrie, relateaza agentia Zik , in pagina electronica. continuă pe Wall-Street Ro

NATO someaza Rusia sa nu mai alimenteze conflictul din Ucraina

Alianta Nord-Atlantica este preocupata de reizbucnirea confruntarilor armate in estul Ucrainei, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul suprem al fortelor NATO din Europa, care a somat Rusia sa inceteze alimentarea conflictului, potrivit Mediafax.

Raniti din Ucraina, tratati in spitale militare din Romania

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, miercuri, la Galati, ca zece raniti din Ucraina vor fi tratati in spitale militare din Romania, intre care cel din Bucuresti. Ministrul Mircea Dusa a afirmat ca.

NATO exprima preocupare privind luptele din Ucraina si someaza Rusia sa nu mai alimenteze conflictul

Alianta Nord-Atlantica este preocupata de reizbucnirea confruntarilor armate in estul Ucrainei, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul suprem al fortelor NATO din Europa, somand Rusia sa.

Ministrul Apararii: Militarii ucraineni raniti in conflictul din estul tarii, tratati in spitalele romanesti

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a afirmat ca mai multi medici romani au mers la Kiev, in Ucraina, pentru trierea ranitilor, iar zece dintre acestia vor fi adusi si tratati in spitale militare din.

O jurnalista din Ucraina a fost asasinata

Olga Moroz, redactor-sef al cotidianului ucrainean Netecinski Vestnik, a fost gasita moarta, azi, la domiciliul sau din regiunea ucraineana Khmelnitski, pe corp existand urme de violenta, informeaza presa ucraineana, citata de site-ul agentiei ruse Sputnik.

O jurnalista din Ucraina a fost asasinata

Olga Moroz, redactorul-sef al cotidianului ucrainean Netecinski Vestnik, a fost gasita moarta, vineri, la domiciliul sau din regiunea ucraineana Hmelnitki, pe corp existand urme de violenta, informeaza presa ucraineana de astazi.

O jurnalista din Ucraina a fost asasinata vineri

Olga Moroz, redactorul-sef al cotidianului ucrainean Netecinski Vestnik, a fost gasita moarta, vineri, la domiciliul sau din regiunea ucraineana Hmelnitki, pe corp existand urme de violenta, informeaza presa ucraineana, citata de site-ul agentiei Sputnik.

Pentagon: Rusia continua sa ii sprijine pe rebelii prorusi din Ucraina

Rusia continua sa-i sprijine pe rebelii prorusi din estul Ucrainei, deoarece ii ajuta sa se antreneze, a afirmat, marti, purtatorul de cuvant al Pentagonului Steven Warren, informeaza Mediafax.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )