Libnet.ro
UNICEF

14:15

Razvan Burleanu: Din 2021, cluburile care nu indeplinesc baremul de certificare al academiilor de copii si juniori nu mai primesc licenta pentru Liga I

Hotnews Hotnews,
 Razvan Burleanu: Din 2021, cluburile care nu indeplinesc baremul de certificare al academiilor de copii si juniori nu mai primesc licenta pentru Liga I

Cluburile care nu indeplinesc baremul de certificare al academiilor de copii si juniori nu vor mai primi licenta pentru Liga I, din 2021, a anuntat, marti, presedintele FRF, Razvan Burleanu, dupa sedinta Comitetului Executiv al federatiei. continuă pe Hotnews

Razvan Burleanu ofera detalii despre contractul lui Mirel Radoi

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a vorbit dupa sedinta Comitetului Executiv de marti despre nominalizarea lui Mirel Radoi pentru postul de selectioner al primei reprezentative.

Povestea romanului din Ramnicu Valcea care a venit la vot fara un picior. A iesit de la vot in lacrimi

Un barbat din Ramnicu Valcea a mers duminica, 24 noiembrie, sa voteze la turul al doilea la alegerile prezidentiale. Povestea lui este impresionanta deoarece starea sa de sanatate este una precara. Un barbat din comuna Golesti, judetul Valcea, i-a impresionat pe multi cu gestul sau de duminica, 24 noiembrie. El a mers sa voteze in .

Scandal la o scoala din Bistrita! Profesor care a agresat mai multi elevi, reintors la cursuri

Revolta la o scoala din Bistrita Nasaud din cauza unui profesor. Parintii s-au revoltat fata de decizia cadrului didactic de a reveni la catedra, desi a fost gonit din unitatea de invatamant, dupa ce ar.

Alegeri prezidentiale 2019. Locul din tara in care Viorica Dancila i-a luat fata lui Klaus Iohannis

Alegerile prezidentiale din 2019 si, concret, cel de-al doilea tur al scrutinului electoral disputat intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, a adus cu sine cateva surprize. Asta deoarece preferintele politice ale alegatorilor romani au fost bine pronuntate, mai ales in cateva judete ale tarii. Daca romanii au votat-o pe candidata PSD intr-un procent 34,12%, la .

Sectiile de votare din Romania in care nu a votat nimeni. in ce judete se afla

Exista mereu judete codase in care nu se inghesuie romanii la sectiile de votare. Unele din aceste judete sunt Covasna sau Harghita, care de regula au prezenta relativ mai scazuta la alegeri. , comparativ cu alte regiuni din tara. Dar, mai mult decat atat, tot in aceste judete sunt si sectiile de votare unde nu s-a .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )