Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia Andreei Marin dupa ce i-a fost sparta casa

Antena3 Antena3,
Reactia Andreei Marin dupa ce i-a fost sparta casa

Mi se pare cel putin ciudat ca atacul hotilor de azi-noapte vine dupa seria de articole pline de speculatii neadevarate, aparute ieri in presa si preluate de televiziuni. Este trist ca se intampla astfel si ca nimeni. continuă pe Antena3

Prima reactie a Andreei Marin dupa anuntul ca Fiscul ii verifica averea: Nu ai de ce sa te temi daca esti un om corect

Andreea Marin a scris pe Facbebook, dupa ce Adevarul a scris ca fosta realizatoare TV si Stefan Banica Jr se numara printre contribuabilii pentru care Fiscul a propus verificarea fiscala, ca nu este nimic anormal sa primeasca un control la un moment dat, ca aceasta procedura ar trebui privita ca normalitate si ca nu ai de ce sa te temi daca esti un om corect, iar veniturile de pe urma muncii tale iti platesti datoriile catre stat.

Casa Andreei Marin, sparta de hoti! Iata ce ne declara vedeta! EXCLUSIV

Casa Andreei Marin a fost azi-noapte sparta de hoti. Incidentul neplacut intervine dupa ce in presa au aparut ieri articole despre presupusa intentie a Fiscului de a efectua controale amanuntite ale afacerilor vedetei si ale fostului ei sot, Stefan Banica, si dupa ce jurnalistii au lasat de inteles ca vedetele isi afiseaza in mod opulent luxul in care traiesc. Iata ce ne-a declarat Andreea Marin in exclusivitate.

Casa Andreei Marin, sparta de hoti: Intrusii au luat bunuri in valoare de 1.000 de lei. Vedeta spune ca nu detine bijuterii scumpe sau comori

Casa Andreei Marin a fost calcata de hoti, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce in presa au aparut articole despre intentia Fiscului de a efectua controale amanuntite ale afacerilor vedetei. Hotii au.

Casa Andreei Marin a fost sparta. Politistii ilfoveni ii cauta pe hoti

Andreea Marin 40 de ani) a sesizat Politia Ilfov, vineri noapte, ca i-a fost sparta casa, hotii fiind cautati de catre politisti, care au deschis un dosar de cercetare si i-au audiat pe vecinii acesteia si un angajat al firmei care asigura paza in complexul rezidential in care vedeta locuieste.

Casa Andreei Marin a fost sparta. Politistii ilfoveni ii cauta pe hoti

Andreea Marin a sesizat Politia Ilfov, vineri noapte, ca i-a fost sparta casa, hotii fiind cautati de catre politisti, care au deschis un dosar de cercetare si i-au audiat pe vecinii acesteia si pe un angajat al firmei care asigura paza in complexul rezidential in care vedeta locuieste, relateaza Mediafax.

Casa Andreei Marin, SPARTA. Ce a declarat vedeta

Vedeta de televiziune Andreea Marin a sesizat Politia Ilfov, vineri noapte, ca i-a fost sparta casa, dar ca hotii nu au avut ce fura, intrucat nu tine obiecte de valoare in casa.

Cel mai vechi mesaj intr-o sticla, descoperit la peste 108 ani dupa ce a fost aruncat in mare

O sticla descoperita pe o plaja din Marea Nordului, la peste 108 ani dupa ce a fost lansata in mare, ar putea contine cel mai vechi mesaj de acest fel din lume, au anuntat reprezentantii unei asociatii de biologie marina din Marea Britanie,.

Bucuresti: Doi tineri au ajuns la spital cu fracturi de membre, dupa ce au fost calcati de o masina

Doi tineri de 18 ani, respectiv 20 de ani, au ajuns la spital cu fracturi de membre, dupa ce au fost accidentati, in apropierea unei treceri de pietoni, pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitala. Ei au fost.

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante familiei politistului care a murit dupa ce a fost lovit cu masina de afaceristul turc

Premierul Victor Ponta a transmis, pe Facebook, un mesaj de condoleante familiei politistului Gheorghe Ionescu, decedat vineri dimineata, dupa ce a fost lovit cu masina de un afacerist turc, la inceputul lunii.

Cluj: Un preot nu mai are voie sa se apropie de sotie la mai putin de trei metri, dupa ce a fost reclamat de femeie ca o bate

Un preot din Cluj nu mai are voie sa se apropie de sotia sa la mai putin de trei metri, dupa ce a fost acuzat de femeie ca o bate. Ma bate pe unde ma prinde. Pe toata perioada casatoriei am fost supusi unor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )