Libnet.ro
UNICEF

09:31

Reactia Carrefour dupa ce doua supermarketuri au fost inchise din cauza unor nereguli

Antena3 Antena3,
Reactia Carrefour dupa ce doua supermarketuri au fost inchise din cauza unor nereguli

Compania Carrefour trateaza extrem de serios orice problema referitoare la standardele sanitare si de calitate si va demara intern, incepand de joi, un proces amplu de verificare a conditiilor de pastrare si. continuă pe Antena3

Alerta. Doua magazine ale unui important lant de hipermarketuri au fost inchise in urma neregulilor grave

Doua magazine ale unui important lant de hipermarketuri au fost inchise in urma neregulilor grave descoperite de inspectorii sanitari. Controalele ANPC la 14 magazine ale lantului din mai multe judete au.

Vant puternic pe litoral: Porturile constantene au fost inchise

Porturile Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea si Midia au fost inschise din cauza vantului puternic, anunta Infotrafic, scrie Mediafax.

Doua supermarketuri Carrefour, inchise. Neregulile grave gasite de inspectorii de la Protectia Consumatorilor

Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au propus inchiderea temporara, pe o perioada de pana la saseluni, a doua magazine din reteaua Carrefour in urma controalelor efectuate in 24.

Reactia necontrolata a Danei Budeanu, dupa ce a fost data afara cu scandal de la PRO TV. Ce a aparut pe pagina ei de Facebook

Postul de televiziune Pro TV a anuntat ca a incheiat colaborarea cu Dana Budeanu, dupa ce creatoarea de haine a postat zilele trecute in mediul online un mesaj cu privire la primul spital privat de oncologie pentru copii. Dana Budeanu a reactionat printr-o postare pe contul personal de Facebook. Dana Budeanu a reactionat pe Facebook, .

VIDEO Doua goluri marcate de o echipa din propria jumatate de teren in 90 de secunde

O echipa japoneza a reusit o performanta rara in fotbal, marcand in 90 de secunde doua goluri cu suturi din propria jumatate de teren. Golurile au fost inscrise de formatia Montedio Yamagata contra celor de la Ehime, in meciul disputat duminica, pe teren propriu, in liga a doua din Japonia.

Accident mortal in Capitala. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit in plin de o masina pe Bulevardul Iuliu Maniu

Un barbat de 45 de ani a murit, joi dimineata, dupa ce a fost lovit de o masina pe Bulevardul Iuliu Maniu, a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei. Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul.

Adela Popescu, prima reactie dupa ce s-a stins din viata Mihai Constantinescu. Imagine nemaivazuta de fani cu vedeta PRO TV si mentorul ei

Vestea socanta ca Mihai Constantinescu nu mai este printre noi a lasat in lacrimi o tara intreaga. Poate putini au stiut, dar artistul i-a fost mentor Adelei Popescu. Iata legatura dintre ei si ultimul mesaj de adio al prezentatoarei de televiziune catre regratatul solist. Adela Popescu, reactie dupa decesul lui Mihai Constantinescu Adela Popescu este .

Florentin Pera, antrenorul echipei SCM Ramnicu Valcea, a fost transportat din nou la spital

Florentin Pera, antrenorul echipei SCM Ramnicu Valcea, a fost transportat luni la spital, dupa ce s-a simtit rau in cursul noptii trecute si dimineata. Tehnicianul este in afara oricarui pericol, dupa cum ne-au precizat oficialii clubului.

Laura Codruta Kovesi a fost eliberata din functia de procuror in cadrul DIICOT Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind eliberarea din functia de procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul teritorial.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )