Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactia emotionanta a Roxanei Ciuhulescu dupa moartea prietenului sau ofiter de aviatie in Buzau: Ei nu mor, ei decoleaza dar nu se mai intorc niciodata. Cer senin, prieten bun!

B1 B1,
Reactia emotionanta a Roxanei Ciuhulescu dupa moartea prietenului sau ofiter de aviatie in Buzau: Ei nu mor, ei decoleaza dar nu se mai intorc niciodata. Cer senin, prieten bun!

Un pilot a fost gasit mort in cazarma unitatii in Buzau. Ofiterul de 39 de ani venise de cateva zile la unitatea din Otopeni pentru o specializare, iar moartea sa este anchetata de. continuă pe B1

Ancheta dupa moartea lui Gyuri Pascu: Colegiul Medicilor, corpul de control al Ministerului Sanatatii si Departamentul pentru Situatii de Urgenta cerceteaza interventia facuta de Ambulanta Bucuresti (VIDEO)

Ancheta dupa moartea fulgeratoare a lui Ioan Gyuri Pascu. in noaptea tragediei, actorul chemase la ora 3 dimineata o ambulanta, iar medicul de pe salvare i-a spus ca are atacuri de panica, i-a fa.

Raed Arafat, dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Nu am dreptul sa ma pronunt oficial

Medicul Raed Arafat, fondatorul SMURD, a vorbit la Sinteza Zilei despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu, condiderand ca acest caz trebuie analizat in liniste si ca ar trebui sa asteptam verd.

Mesaj emotionant dupa moartea unui caine politist: Rombi m-a asteptat sa ajung, sa ne privim in ochi, inainte sa ii inchida pe ai lui

Cainele politist Rombi a murit dupa zeci ani in care a lucrat in cadrul fortelor de interventie ca si detector canin pentru numeroase actiuni de mare risc ale politistilor. Ofiterul Lucian.

Raed Arafat, reactie dupa moartea lui Gyuri Pascu: Nu trebuie blamat intreg sistemul medical

Dupa ipoteza lansata miercuri de Catalin Tolontan, conform careia medicul de pe ambulanta chemata de Gyuri Pascu inaintea mortii sale, a pus diagnosticul gresit, au aparut nenumarate.

Actorii, in doliu dupa moartea lui Sebastian Papaiani: Era umor de sus pana jos, daca il durea ceva foarte tare tot cu umor se trata

Actorul Sebastian Papaiani a incetat din viata marti dimineata la varsta de 80 de ani. Lumea teatrului este in doliu dupa disparitia acestuia, fiind o perioada dificila pentru artisti.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2227 seconds )