Libnet.ro
UNICEF

22:31

Ilie Nastase interzis si la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Ilie Nastase interzis si la Roland Garros

Organizatorii turneului de Mare Slem de la Roland Garros au anuntat ca nu-i vor acorda acreditare lui Ilie Nastase pentru competitia din acest an. continuă pe Online Sport

Ilie Nastase, interzis si la Roland Garros

Fostul tenismen Ilie Nastase primeste o noua lovitura in scandalul aparut la meciul de Fed Cup Romania-Marea Britanie, atunci cand a injurat arbitrii, jucatoarele de tenis britanice, dar a.

Ilie Nastase interzis la Wimbledon

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat, miercuri, ca Ilie Nastase nu este binevenit la editia din acest an dupa scandalul provocat de acesta la meciul de Fed Cup cu Marea Britanie.

Ilie Nastase, interzis la Wimbledon: Daca vrea sa intre cu bilet, ar putea fi oprit la poarta

Fostul mare tenisman roman Ilie Nastase nu va fi invitat la editia din acest a turneului de Mare Slem de la Wimbledon si ar putea fi oprit la poarta daca va incerca sa intre, au anuntat miercuri.

Reactia lui Ilie Nastase dupa ce a fost interzis la Roland Garros: Nu cred ca nu ma vor primi

Dupa Wimbledon, Ilie Nastase a fost suspendat si nu va mai putea participa nici la turneul de Mare Slem de la Roland Garros. Reactia fostului tenismen roman nu a intarziat sa apara. Nu.

Reactia lui Ilie Nastase dupa ce a fost interzis la Roland Garros

Dupa Wimbledon, Ilie Nastase a fost suspendat si nu va mai putea participa nici la turneul de Mare Slem de la Roland Garros. Reactia fostului tenismen roman nu a intarziat sa apara. Nu.

O noua interdictie pentru Ilie Nastase: Nu va primi acreditare la Roland Garros

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, nu va primi acreditare la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, au anuntat, sambata, organizatorii competitiei de la Paris, la trei zile dupa ce romanul a fost interzis si la Wimbledon, informeaza L'Equipe.

Dupa Wimbledon, Ilie Nastase nu va primi acreditare nici la Roland Garros

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, nu va primi acreditare la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, au anuntat, sambata, organizatorii competitiei de la Paris, la trei zile dupa ce romanul a fost interzis si la Wimbledon, informeaza LEquipe.

Ilie Nastase nu are voie sa asiste, in 2017, la meciurile din turneul de la Roland Garros. Este turneul pe care il castigase in anul 1973. Ce raspunde Nastase

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a declarat, sambata, ca s-a raspandit o informatie gresita si ca, de fapt, el nu este suspendat de Federatia Internationala de Tenis ITF).

Prima reactie a lui Ilie Nastase dupa ce a primit interdictie la turneul de la Roland Garros

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a declarat, sambata, ca s-a raspandit o informatie gresita si ca, de fapt, nu este suspendat de Federatia.

Reactia lui Ilie Nastase dupa excluderea de la Wimbledon : Sunt cretini, altfel nu vad cum

Ilie Nastase a fost interzis, ieri, in mod oficial de organizatorii celui de al treilea Grand Slam al anului. Nasty nu va fi lasat in incinta All England Club nici daca isi va.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )