Libnet.ro
UNICEF

17:45

Reactia reprezentantilor Google, in urma amenzii de la CNCD pentru Catedrala Prostirii Neamului

Adevărul Adevărul,
Reactia reprezentantilor Google, in urma amenzii de la CNCD pentru Catedrala Prostirii Neamului

Eroarea semnalata a fost eliminata prompt in cazul denumirii de Catedrala Prostirii Neamului, transmit reprezentantii Google Bucuresti. Acestia asteapta decizia oficiala a CNCD, dupa care vor evalua urmatorii pasi. Google Bucuresti a primit o amenda de 10. 000 de lei de la CNCD pentru ca nu a luat masuri pentru a elimina aceasta sintagma. continuă pe Adevărul

Google, amendat de CNCD pentru denumirea Catedrala Prostirii Neamului pe Google Maps

Google Romania a primit o amenda de 10. 000 de lei de la Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru ca nu a luat nici o masura de schimbare a denumirii din Catedrala Prostirii Neamului in Catedralei Mantuirii Neamului pe aplicatia Google Maps, potrivit g4media. ro.

Reactia BOR dupa amendarea Google Romania pentru Catedrala Prostirii Neamului

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, a salutat miercuri decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de amendare a companiei Google Romania cu 10. 000 de lei, dupa ce, in mai, tag-ul de pe Google Maps pentru locul in care se afla Catedrala Mantuirii Neamului a fost schimbat in Catedrala Prostirii Neamului Romanesc. Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului.

Reactia BOR, dupa amenda CNCD pentru Google: Multumim celor care au luat atitudine

Biserica Ortodoxa a avut o prima reactie dupa ce CNCD a amendat Google pentru ca nu a luat masurile necesare privind aparitia pe aplicatia Google Maps a Catedralei Prostirii Neamului.

Iohannis a contestat in instanta amenda de la CNCD pentru declaratiile privind Tinutul Secuiesc

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea de Apel Bucuresti amenda de 5. 000 de lei primita de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in urma unor declaratii pe care le-a facut privind un proiect de lege referitor la autonomia Tinutului Secuiesc, relateaza Agerpres.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Sunt si eu surprinsa de reactia ministrului Culturii referitoare la pregatirea pentru redeschiderea teatrelor. Nici nu mi-am imaginat ca se va starni asa o furtuna

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, s-a declarat surprinsa de reactia ministrului Culturii referitoare la pregatirea pentru redeschiderea teatrelor si sustine ca nu si-a imaginat ca se va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2032 seconds )