Libnet.ro
UNICEF

13:45

Reactia Simonei Halep dupa eliminarea de la US Open

Online Sport Online Sport,
Reactia Simonei Halep dupa eliminarea de la US Open

Simona Halep a devenit prima jucatoare din istoria US Open care paraseste competitia in primul tur din postura de principala favorita. continuă pe Online Sport

Simona Halep, dupa eliminarea de la US Open: Nu mi-am gasit echilibrul, nu am simtit mingea

Simona Halep, liderul WTA, a declarat, luni, dupa eliminarea in primul tur al US Open, ca nu si-a gasit echilibrul in confruntarea cu sportiva Kaia Kanepi si nu a simtit mingea, iar adversara sa a jucat foarte bi.

Prima reactie a Simonei Halep dupa esecul de la US Open: pe cine a dat vina si ce i-a spus Cahill dupa meci

Invinsa de Kaia Kanepi in primul tur de la US Open, Simona Halep devine prima favorita numarul unu care pierde la Flushing Meadows in runda inaugurala in era open.

Simona Halep, dupa eliminarea din primul tur de la US Open: Asta este! A fost doar o zi proasta pentru mine. Nu am avut destula putere

Conferinta de presa de dupa infrangerea neasteptata din primul tur de la US Open, 2-6, 4-6 cu Kaia Kanepi, a gasit-o pe Simona destul de relaxata, pe alocuri zambitoare si acordandu-i adversarei sale tot creditul din lume pentru a doua victorie din cariera in fata unui lider mondial, relateaza Mediafax.

Gafa uriasa a comentatorilor la meciul Simonei Halep din primul tur de la US Open

Simona Halep a pierdut in primul tur la US Open, iar infrangerea favoritei numarul unu a lasat masca pe toata lumea.

US Open: Simona Halep vs Kaia Kanepi (de la ora 18:00) / Cine este si cum joaca sportiva din Estonia

Debutul Simonei Halep la US Open va avea loc luni pe noul Louis Armstrong, fiind primul meci al zilei de la ora 18:00, ora Romaniei). Adversara ii va fi Kaia Kanepi Estonia, 33 de ani, 44 WTA, 1,81 metri). Kanepi este o sportiva puternica, adepta tenisului in forta, ramane de vazut cum va reusi Simona sa absoarba taria loviturilor care vor veni de peste fileu. Meciul va putea fi urmarit in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Americanii au aflat cum s-a schimbat viata Simonei Halep dupa ce a castigat primul Grand Slam din cariera

Simona Halep debuteaza maine la US Open, ultimul Grand Slam al anului, unde porneste ca principala favorita a turneului.

Gest incredibil facut de SIMONA HALEP dupa infrangerea dureroasa de la US OPEN! E fara precedent! Nimeni nu se astepta (FOTO)

Dupa infrangerea total neasteptata din primul tur de la US Open, Simona Halep a dat dovada ca este o mare campioana si ca stie sa piarda. La finalul partidei dezastruase in fata lui Kanepi, romanca a.

Halep joaca, luni, la US Open: Simona a fost programata la o ora perfecta pentru publicul din Romania

Simona Halep isi va incepe de luni tentativa de a castiga al doilea turneu Grand Slam din cariera, dupa cel de la French Open 2018.

Simona Halep intra in istoria US Open. Doar Virginia Ruzici a mai reusit asa ceva

Eliminata inca din primul tur al US Open, Simona Halep va ramane in istoria turneului de Mare Slem din New York.

Surpriza uriasa la US Open: Simona Halep eliminata in primul tur!

Simona Halep, lidera mondiala si principala favorita la castigarea US Open, a parasit competitia de la New York inca din primul tur, fiind invinsa in doua seturi de Kaia Kanepi din Estonia, a 44-a jucatoare a lumii, cu 6-2, 6-4.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )