Libnet.ro
UNICEF

21:00

Real Madrid a anuntat transferul lui James Rodriguez, golgheterul Cupei Mondiale din Brazilia

Antena3 Antena3,
Real Madrid a anuntat transferul lui James Rodriguez, golgheterul Cupei Mondiale din Brazilia

Columbianul James Rodriguez, golgheterul Cupei Mondiale din Brazilia, va evolua in urmatorii sase ani la Real Madrid. Castigatoarea Ligii Campionilor din acest an a confirmat transferului jucatorului de 23 de ani. continuă pe Antena3

James Rodriguez a aflat ce numar va purta pe tricou la Real Madrid. De ce depinde transferul perlei Columbiei la campioana Europei

Real Madrid este foarte aproape de a-l inregimenta pe golgeterul Campionatului Mondial din Brazilia, columbianul James Rodriguez. Potrivit presei spaniole, venirea atacantului la Madrid depinde, insa, de alt transfer.

Golgheterul Mondialului, acontat de Real. Suma uriasa platita de galactici lui Monaco, pentru James Rodriguez

Saptamana si transferul bomba la Real. Pe 17 iulie, galacticii l-au prezentat pe Toni Kroos, mijlocasul german care a impresionat la CM. in aceasta seara se va oficializa si transferul lui James Rodriguez 23 de ani), decarul columbian pe care multi l-au vazut drept cel mai bun jucator de la Mondialul din Brazilia.

Real Madrid l-a achizitionat pe jucatorul columbian James Rodriguez

Fotbalistul columbian James Rodriguez, golgheterul Cupei Mondiale 2014, a semnat un contract pe and sase sezoane cu echipa spaniola Real Madrid, potrivit unui anunt emis de clubul spaniol, citat de presa interna and tionala.

VIDEO Cel mai frumos gol de la CM: James Rodriguez il detroneaza pe olandezul zburator

Atacantul columbian James Rodriguez, golgheterul Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, si-a mai trecut in palmares un trofeu, cel mai frumos gol al turneului. Reusita sa, din voleu, de la mare distanta de poarta a fost preferata de cei peste 4 milioane de votanti de pe site-ul FIFA in detrimentul golului lui Robin Van Persie, inscris din 16 metri cu capul.

James Rodriguez, mai mult decat Zidane. Topul celor mai mari transferuri din istoria echipei Real Madrid

Marti dupa-amiaza, Real Madrid a confirmat transferul starului columbian, pentru o suma care depaseste cu cinci milioane de euro banii platiti in 2001 pe mijlocasul francez Zinedine Zidane.

James Rodriguez a semnat pe sase ani cu Real Madrid

Atacantul columbian James Rodriguez a semnat pe sase sezoane cu Real Madrid, a anuntat clubul spaniol. Nu au fost publicate detaliile contractuale, insa se estimeaza ca Real a platit 80 milioane euro monegascilor, iar jucatorul va fi platit cu 7 milioane euro/an.

James Rodriguez este jucatorul lui Real Madrid. Transfer de 80 milioane euro

Starul columbian James Rodriguez, care a impresionat la Cupa Mondiala din Brazilia, a fost prezentat oficial, marti, de Real Madrid, dupa ce galacticii l-au transferat de la AS Monaco pentru 80 milioane euro. Columbianul a semnat cu Real pentru sase sezoane.

Columbianul James Rodriguez a semnat un contract pentru sase sezoane cu Real Madrid

Mijlocasul James Rodriguez a semnat un contract cu Real Madrid, echipa la care urmeaza sa activeze pentru sase sezoane. Clubul il va prezenta oficial marti seara, la ora 21:00, pe columbianul transferat de la AS.

James Rodriguez va juca la Real Madrid

Gheata de Aur a Cupei Mondiale din Brazilia, columbianul James Rodriguez, va evolua din aceasta vara pentru Real Madrid, detinatoarea Champions League.

VIDEO Internautii au votat cel mai frumos gol de la Cupa Mondiala. James Rodriguez si Van Persie, printre laureati

Site-ul oficial al FIFA a anuntat numele marcatorului celui mai frumos gol reusit la Campionatul Mondial, gol votat de milioane de internauti din lumea intreaga.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )