Libnet.ro
UNICEF

01:05

Real Madrid a fost EXCLUSA din Cupa Spaniei. Vezi motivul sanctiunii

România Liberă România Liberă,
Real Madrid a fost EXCLUSA din Cupa Spaniei. Vezi motivul sanctiunii

Real Madrid a fost exclusa de judecatorul Federatiei spaniole de fotbal din Cupa Spaniei. continuă pe România Liberă

Real Madrid a fost eliminata din Cupa Spaniei pentru ca a folosit un jucator suspendat

Federatia Spaniola de Fotbal a sanctionat si a eliminat din Copa del Rey Cupa Spaniei) clubul Real Madrid dupa ce echipa madrilena l-a folosit in meciul de miercuri pe jucatorul rus Denis Cerisev, fotbalistul fiind suspendat, anunta AFP.

Real Madrid risca excluderea din Cupa Spaniei

Gafa impardonabila pentru un club de calibrul lui Real Madrid. Formatia din capitala Spaniei risca excluderea din Cupa Spaniei dupa ce a titularizat la meciul contra lui Cadiz un jucator suspendat.

Real Madrid, exclusa din Cupa Regelui Spaniei

Echipa Real Madrid a fost exclusa vineri din Cupa Regelui Spaniei, dupa ce formatia lui Rafa Benitez a aliniat in primul 11 al meciului cu Cadiz un jucator suspendat.

Real Madrid risca sa fie eliminata din Cupa Spaniei pentru ca a folosit un jucator suspendat

Formatia Real Madrid a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Cadiz, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Cupei Spaniei, dar ar putea fi eliminata din competitie deoarece a folosit un jucator ineligibil, informeaza jurnalele Marca si As, citate de Mediafax.

Real Madrid, exclusa din Cupa Spaniei: ce va face conducerea clubului dupa episodul care a facut echipa de ras

La 48 de ore dupa partida cu formatia din liga a treia, Cadiz, trupa pregatita de Rafael Benitez a aflat verdictul Federatiei Spaniole de Fotbal.

Laurentiu Ciurel, seful Complexului Energetic Oltenia, a fost revocat din functie (surse). Ciurel, coleg de dosar cu Ponta si Sova

Laurentiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, a fost revocat din functie de consiliul de supraveghere, au declarat pentru HotNews. ro surse din piata. Laurentiu Ciurel a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, alaturi de Victor Ponta si Dan Sova.

Laurentiu Ciurel, seful Complexului Energetic Oltenia, a fost revocat din functie. Ciurel, coleg de dosar cu Ponta si Sova

Laurentiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, a fost revocat din functie de Consiliul de Supraveghere al companiei, au declarat pentru HotNews. ro surse din piata. Laurentiu Ciurel a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, alaturi de Victor Ponta si Dan Sova. UPDATE Informatia a fost confirmata vineri seara de Consiliul de Supraveghere printr-un comunicat de presa.

Sanctiune dura pentru Real Madrid. Echipa a fost exclusa din competitie

Real Madrid a fost exclusa vineri de judecatorul Federatiei spaniole de fotbal RFEF) din Cupa Spaniei, din cauza faptului ca a aliniat un jucator suspendat, pe rusul Denis Cerisev, in meciul tur din 16-imile.

Premierul Orban se teme ca UNGARIA ar putea fi exclusa din Schengen

Eliminarea Ungariei din Spatiul Schengen ar fi un act inacceptabil, avertizeaza Viktor Orban.

Dan Sova a fost adus din arest la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Instanta decide vineri daca senatorul va fi arestat preventiv

Dan Sova a fost adus vineri dimineata din arestul Politiei Capitalei la instanta suprema, care urmeaza sa decida daca senatorul va fi arestat sau cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 100. 000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura, anunta Mediafax. Dan Sova a fost adus in jurul orei 9. 30 la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este analizata cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a politicianului, pe o perioada de 30 de zile, pentru trafic de influenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )