Libnet.ro
UNICEF

01:05

Real Madrid a invins Bayern Munchen, scor 4-2 dupa prelungiri, si s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor

Adevărul Adevărul,
Real Madrid a invins Bayern Munchen, scor 4-2 dupa prelungiri, si s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor

Echipa spaniola Real Madrid, detinatoarea trofeului, s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 dupa prelungiri, formatia germana Bayern Munchen, in mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei. Cristiano Ronaldo a reusit un hattrick, iar Arturo Vidal a fost eliminat. continuă pe Adevărul

Liga Campionilor: Real Madrid a invins Bayern Munchen, scor 4-2 dupa prelungiri. Eliminare gratuita la nemti, hattrick Ronaldo

Echipa spaniola Real Madrid, detinatoarea trofeului, s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 dupa prelungiri, formatia germana Bayern Munchen, in mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei. Nemtii au condus cu 2-1 la finalul celor 90 de min, dar Arturo Vidal a fost eliminat eronat, iar madrilenii au marcat de 3 ori in prelungiri, Cristiano Ronaldo reusind un hattrick.

Real Madrid elimina Bayern Munchen cu scandal, din Liga Campionilor

Real Madrid s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a trecut cu emotii de Bayern Munchen.

Champions League: Real Madrid vs Bayern Munchen - Returul de foc de pe Santiago Bernabeu

Marti sunt programate primele meciuri retur din sferturile de finala ale Champions League. Intalnirea dintre Real Madrid si Bayern Munchen se anunta a fi una de foc, dupa ce formatia lui Zinedine Zidane s-a impus in prima mansa cu 2-1. Partida se va disputa pe stadionul Santiago Bernabeu, de la ora 21:45. Nici meciul dintre Leicester si Atletico Madrid nu va fi unul lipsit de tensiune ibericii au castigat in tur cu 1-0).

Real Madrid elimina pe Bayern dupa prelungiri cu ajutorul unui arbitraj scandalos

Meciul dintre Real Madrid si Bayern Munchen din returul sferturilor Ligii Campionilor a fost unul de mare angajament pana la interventia centralului maghiar Viktor Kassai, cel care a eliminat gratuit un jucator al oaspetilor si a inchis apoi ochii la un offside mare la Ronaldo.

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE - VIDEO

Real Madrid si Bayern Munchen joaca astazi returul sferturilor de finala ale UEFA Champions League. Meciul se va juca pe Bernabeu, de la 21:45, iar autoritatile spaniole au luat deja masuri de securitate.

FOTOGALERIE Deciziile lui Viktor Kassai, analizate in detaliu de Marca - Maghiarul a facut praf meciul Real Madrid vs Bayern Munchen

Marca, cotidianul de casa al Realului, dezbate pe larg prestatia lui Viktor Kassai, centralul meciului dintre galactici si Bayern Munchen 4-2). Jurnalistii iberici au scos in evidenta greselile mari ale arbitrului maghiar: off-side la golurile doi si trei ale lui Cristiano Ronaldo, precum si o eliminare meritata a lui Casemiro.

Record stabilit de Real Madrid in Liga Campionilor

Calificarea obtinuta in semifinale dupa prelungiri cu Bayern Munchen a dus la stabilirea unui nou record european de catre detinatoarea trofeului Real Madrid.

VIDEO Real Madrid - Bayern 4-2/ Galacticii, in semifinale - Nemtii acuza: Calificare furata

Viktor Kassai a fost unul din personajele principale din Real Madrid vs Bayern, centralul maghiar contribuind la calificarea galacticilor in semifinalele Champions League. Madridul a castigat cu 4-2, dupa prelungiri, iar deciziile arbitrului i-au scandalizat pe nemti. Intra in material pentru a vedea rezumatul disputei de pe Santiago Bernabeu.

VIDEO Rezumatul unui meci nebun. Real Madrid - Bayern Munchen a avut goluri multe si greseli mari de arbitraj

Real Madrid a reusit sa o elimine pe Bayern Munchen, dupa o dubla mansa care a avut de toate si s-a disputat pe muchie de cutit.

Cea mai dura reactie dupa Real Madrid Bayern

Lumea intreaga a urmarit cum arbitrul Viktor Kassai a inclinat balanta intr-un mod rusinos in favoarea echipei Real Madrid, marti seara, la returul sferturilor Ligii Campionilor cu Bayern Munchen.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )