Libnet.ro
UNICEF

01:05

Real Madrid elimina pe Bayern dupa prelungiri cu ajutorul unui arbitraj scandalos

Online Sport Online Sport,
Real Madrid elimina pe Bayern dupa prelungiri cu ajutorul unui arbitraj scandalos

Meciul dintre Real Madrid si Bayern Munchen din returul sferturilor Ligii Campionilor a fost unul de mare angajament pana la interventia centralului maghiar Viktor Kassai, cel care a eliminat gratuit un jucator al oaspetilor si a inchis apoi ochii la un offside mare la Ronaldo. continuă pe Online Sport

Real Madrid elimina Bayern Munchen cu scandal, din Liga Campionilor

Real Madrid s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a trecut cu emotii de Bayern Munchen.

Liga Campionilor: Real Madrid a invins Bayern Munchen, scor 4-2 dupa prelungiri. Eliminare gratuita la nemti, hattrick Ronaldo

Echipa spaniola Real Madrid, detinatoarea trofeului, s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 dupa prelungiri, formatia germana Bayern Munchen, in mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei. Nemtii au condus cu 2-1 la finalul celor 90 de min, dar Arturo Vidal a fost eliminat eronat, iar madrilenii au marcat de 3 ori in prelungiri, Cristiano Ronaldo reusind un hattrick.

Real Madrid a invins Bayern Munchen, scor 4-2 dupa prelungiri, si s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor

Echipa spaniola Real Madrid, detinatoarea trofeului, s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 dupa prelungiri, formatia germana Bayern Munchen, in mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei. Cristiano Ronaldo a reusit un hattrick, iar Arturo Vidal a fost eliminat.

Champions League: Real Madrid vs Bayern Munchen - Returul de foc de pe Santiago Bernabeu

Marti sunt programate primele meciuri retur din sferturile de finala ale Champions League. Intalnirea dintre Real Madrid si Bayern Munchen se anunta a fi una de foc, dupa ce formatia lui Zinedine Zidane s-a impus in prima mansa cu 2-1. Partida se va disputa pe stadionul Santiago Bernabeu, de la ora 21:45. Nici meciul dintre Leicester si Atletico Madrid nu va fi unul lipsit de tensiune ibericii au castigat in tur cu 1-0).

VIDEO Real Madrid - Bayern 4-2/ Galacticii, in semifinale - Nemtii acuza: Calificare furata

Viktor Kassai a fost unul din personajele principale din Real Madrid vs Bayern, centralul maghiar contribuind la calificarea galacticilor in semifinalele Champions League. Madridul a castigat cu 4-2, dupa prelungiri, iar deciziile arbitrului i-au scandalizat pe nemti. Intra in material pentru a vedea rezumatul disputei de pe Santiago Bernabeu.

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE - VIDEO

Real Madrid si Bayern Munchen joaca astazi returul sferturilor de finala ale UEFA Champions League. Meciul se va juca pe Bernabeu, de la 21:45, iar autoritatile spaniole au luat deja masuri de securitate.

Record stabilit de Real Madrid in Liga Campionilor

Calificarea obtinuta in semifinale dupa prelungiri cu Bayern Munchen a dus la stabilirea unui nou record european de catre detinatoarea trofeului Real Madrid.

VIDEO Rezumatul unui meci nebun. Real Madrid - Bayern Munchen a avut goluri multe si greseli mari de arbitraj

Real Madrid a reusit sa o elimine pe Bayern Munchen, dupa o dubla mansa care a avut de toate si s-a disputat pe muchie de cutit.

Rasturnare de situatie in privinta meciului Real Madrid-Bayern. Scandalul urias ia o turnura neasteptata

Scandalul iscat dupa meciul de aseara dintre Bayern Munich si Real Madrid, care i-a trimis pe galactici in semifinalele Ligii Campionilor, dupa 4-2 6-3 general), nu pare sa se incheie prea.

Cea mai dura reactie dupa Real Madrid Bayern

Lumea intreaga a urmarit cum arbitrul Viktor Kassai a inclinat balanta intr-un mod rusinos in favoarea echipei Real Madrid, marti seara, la returul sferturilor Ligii Campionilor cu Bayern Munchen.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )