Libnet.ro
UNICEF

10:15

Real Madrid, primul pas gresit in Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
Real Madrid, primul pas gresit in Liga Campionilor

Fosta campioana a Europei a salvat cu mari emotii remiza pe teren propriu in partida cu Brugge. continuă pe Online Sport

VIDEO Real Madrid, remiza pe teren propriu cu Club Brugge Belgienii au condus cu 2-0 la pauza: Sahtior, victorie in minutul 90+5

Real Madrid a obtinut un singur punct in partida disputata, pe teren propriu, impotriva celor de la Club Brugge, in etapa a doua a Grupei A din Champions League. Belgienii au condus cu 2-0 la pauza, insa echipa lui Zidane a reusit sa egaleze in minutul 85, dupa ce capitanul adversarilor a fost eliminat.

Eden Hazard vrea sa isi relanseze sezonul la Real Madrid: Am nevoie de un gol, o pasa decisiva. Stiu ca sunt un jucator foarte bun

Cumparat de Real Madrid pentru 100 de milioane de euro, Eden Hazard a avut un start de sezon ratat, fiind accidentat, iar de la revenire nu s-a facut remarcat. Starul galacticilor a explicat, intr-o conferinta de presa, ca are nevoie de un gol sau o pasa decisiva pentru a-si relansa sezonul. in plus, belgianul s-a aratat increzator in calitatile sale: Stiu ca sunt un jucator foarte bun.

VIDEO Derby fara goluri pe Wanda Metropolitano, intre Atletico Madrid si Real Madrid

Atletico Madrid si Real Madrid s-au anihilat reciproc in derby-ul de pe Wanda Metropolitano si au incheiat la egalitate, scor 0-0. in urma acestui rezultat, echipa lui Zidane a acumulat 15 puncte si este lider in clasament, in timp ce trupa lui Simeone ocupa ultima treapta a podiumului, fiind la egalitate de puncte 14) cu Granada ocupanta locului 2).

Liga Campionilor Asiei: Al Hilal, echipa antrenata de Razvan Lucescu, aproape de finala (4-1 vs Al Sadd in tur)

Al Hilal, echipa saudita antrenata de antrenorul roman Razvan Lucescu, a castigat meciul de pe terenul lui Al Sadd Qatar), marti, scor 4-1, in mansa tur a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei.

CSM Bucuresti, fara antrenor cu doar cateva zile inainte de debutul in Liga Campionilor - Tomas Ryde si-a dat demisia

CSM Bucuresti a ramas fara antrenorul Tomas Ryde cu doar cateva zile inainte de debutul in noul sezon al Ligii Campionilor la handbal feminin, tehnicianul suedez prezentandu-si demisia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )