Libnet.ro
UNICEF

23:00

Rebelii siiti din Yemen avanseaza spre Aden

România Liberă România Liberă,
Rebelii siiti din Yemen avanseaza spre Aden

Rebelii siiti houthi, sprijiniti de Iran, au inaintat, duminica, spre Aden, al doilea oras din Yemen, in ciuda raidurilor coalitiei conduse de Riad, relateaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Rebelii siiti houthi au patruns in palatul prezidential din Aden

Rebelii siiti houthi si aliatii lor au patruns joi in palatul prezidential din Aden, in sudul Yemenului, unde seful statului s-a refugiat inainte de a fugi in Arabia Saudita, a declarat un oficial al serviciilor de securitate, potrivit presei internationale.

O nava indiana a evacuat 440 de persoane din Yemen, printre care si doi romani

Arabia Saudita, o tara preponderent sunnita, acuza Iranul siit, principalul adversar regional, ca alimenteaza conflictul interconfesional din Yemen prin sustinerea insurgentilor siiti huthi. Arabia Saudita este unul dintre aliatii strategici ai Statelor Unite in Orientul Mijlociu.

MAE: Cinci romani au fost evacuati din Yemen, unde luptele dintre insurgenti si fortele guvermentale au luat amploare

Cosmarul din Yemen s-a sfarsit pentru inca cinci romani captivi. Ministerul de Externe informeaza ca un cetatean roman si un membru al familiei sale au fost evacuati, duminica, din Yemen, dupa ce alti patr.

MAE: 24 de romani au fost evacuati din Yemen

Actualizare 15:48 O nava indiana a evacuat doi romani din Yemen Nava indiana INS Mumbai a evacuat in jur de 440 de persoane din Yemen, printre care doi romani, si a ajuns in siguranta in Djibouti, astazi, au anuntat autoritatile indiene, citate de The New Indian Express.

China anunta ca a evacuat din Yemen sute de cetateni straini, printre care si romani

China a evacuat 225 de cetateni din 10 tari, inclusiv Romania, din Yemen. Este prima incercare de evacuare a unui mare numar de straini, dupa ce in aceasta tara s-a declansat anarhia, scrie China. orgCei 225.

Presa americana ironizeaza succesul administratiei Obama in operatiunile antiteroriste din Yemen

O buna parte a presei americane a devenit din ce in ce mai circumspecta si mai critica in ceea ce priveste succesul operatiunilor antiteroriste din Yemen. Multe publicatii de peste ocean au publicat materiale.

MAE a inceput procedurile de evacuare pentru sase romani din Yemen

Ministerul de Externe a anuntat, duminica seara, ca, in prezent, deruleaza proceduri avansate pentru evacuarea a inca sase cetateni romani din Yemen, informeaza Mediafax.

Cinci romani aflati in pericol au fost evacuati de urgenta din Yemen

Cinci romani aflati in pericol au fost evacuati de urgenta din Yemen, iar Ministerul de Externe face apel la romanii care au nevoie de ajutor in zonele de conflict sa contacteze de urgenta cea mai apropiata.

MAE a evacuat 24 de romani din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe a eliberat din Yemen, in ultimele 11 zile, 22 de cetateni romani si doi membri de familie ai acestora, pe fondul tulburarilor care au loc in aceasta tara, a transmis astazi MAE, la solicitarea ziarului BURSA.

Ministerul de Externe: E in curs evacuarea a 5 romani din Yemen. Alti 17 au fost evacuati dupa ce conflictul violent a escaladat

Ministerul de Externe a precizat, duminica, la solicitarea Mediafax, ca este in curs de desfasurare evacuarea a 5 romani din Yemen, iar alti 17 au fost evacuati in ultimul timp, in contextul escaladarii conflictului violent din aceasta tara, care nu permite efectuarea de evacuari in siguranta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )