Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vara lui 2016, cea mai profitabila pentru turismul autohton, din ultimii zece ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vara lui 2016, cea mai profitabila pentru turismul autohton, din ultimii zece ani

Vara acestui an se anunta a fi cea mai profitabila din ultimii zece pentru turismul romanesc, potrivit unui studiu realizat de Keysfin. continuă pe Ziarul Bursa

Insecuritatea din Europa orienteaza turistii si spre Romania. Vara lui 2016, cea mai profitabila din ultimii 10 ani pentru turismul autohton

Litoralul romanesc si Delta Dunarii atrag din ce in ce mai multi turisti romani si straini. in sezonul estival din acest an, peste patru milioane de turisti ar urma sa cheltuiasca circa 1,4 miliarde de lei pentru servicii de cazare si masa, arata o analiza Keysfin, astfel ca vara aceasta se anunta a fi cea mai profitabila din ultimul deceniu, pentru turismul romanesc.

Asalt pe litoral. Cea mai aglomerata luna august din ultimul deceniu

Luna august va fi cea mai buna pentru turismul estival din ultimul deceniu. Romania libera va prezinta cum puteti ajunge cel mai repede si cel mai ieftin la malul marii cu masina, cu trenul sau cu autocarul.

Lovitura grea pentru economia Turciei! Turismul a inregistrat cea mai mare scadere din ultimii 22 de ani

Problemele din Turcia din ultima perioada au avut consecinte grave asupra turismului, care s-a redus cu peste 40% in iunie. Aceasta a fost cea mai mare scadere inregistrata, in ultimii 22 de ani, sc.

VIDEO Simona Halep, candidata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitului profesionist feminin, scrie Agerpres.

Alianta pentru Restaurarea Monarhiei: Regina Ana va ramane in panteonul monarhiei romanesti drept cea mai longeviva consoarta de monarh

Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei a transmis un mesaj oficial la moartea Reginei Ana. Monarhistii remarca loialitatea celei care a stat alaturi de Regele Mihai, fiind cea mai longeviva consoara de monarh din istoria nationala.

VIDEO Regina Ana, cea mai longeviva consoarta din istoria Romaniei: Voluntar in armata franceza si vanzatoare de panglici in New York

Anne Antoinette Francoise Charlotte Zita Marquerite, cea care va deveni Regina Ana a Romaniei, s-a nascut pe 18 septembrie 1923, la Paris, fiica printului Rene de Bourbon-Parma si printesei Margaret a Danemarcei, nepoata regelui Christian al IX-lea. Intr-un interviu pentru TVR, in 2008, Regina Ana spunea despre sine: Sunt o femeie normala, care a avut bucuria, fericirea de a se casatori cu un om extraordinar, regele Mihai de Romania. In tinerete a fost nevoita sa isi insoteasta familia exilata in Spania, Portugalia, apoi in Statele Unite, si a fost voluntar in armata franceza la varsta de 20 de ani in al doilea razboi mondial. A fost cea mai longeviva consoarta de voievod sau rege din toata istoria nationala. Vezi un profil al Majestatii Sale, care a decedat luni la varsta de 92 de ani, precum si imagini cu aceasta.

Angajatii fug din economia cu cea mai mare crestere din UE

Romania are cea mai mare crestere economica din Europa: 4,3% in trimestrul I, dar 90 000 de romani au aplicat pentru un loc de munca in strainatate doar in ultimele trei luni. Odata cu ei, tara a pierdut 1 miliard de euro.

Klaus Iohannis, asteptat in august la Buzau pentru a participa la cea mai mare parada militara

Un numar de 600 de militari vor fi moblizati pentru a participa la cea mai mare parada organizata la Buzau. Evenimentul va avea loc pe 18 august in cadrul unui amplu program organizat pentru sarbatorirea centenarului Armatei a 2-a.

Banca Monte dei Paschi, a treia ca marime din Italia si cea mai veche din lume, in lupta contracronometru pentru a evita falimentul

Banca Monte dei Paschi di Siena, a treia din Italia ca marime dupa Unicredit si Intessa Sanpaolo, si cea mai veche din lume, cu o istorie de 544 de ani, lupta contracronometru pentru a concepe un plan de salvare inainte de inchiderea burselor vineri seara.

Cine a fost Alla Bayanova, regina romantelor, considerata cea mai frumoasa femeie din Bucuresti in perioada interbelica

Alla Bayanova, celebra cantareata de romante tiganesti si rusesti, a fost considerata cea mai frumoasa femeie din Bucuresti in perioada interbelica. Pentru timbrul ei deosebit, a fost asemanata cu Edith Piaf. Din cauza faptului ca s-a incapatanat sa cante romante rusesti in Romania a fost inchisa in lagar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )