Libnet.ro
UNICEF

18:00

Recomandarile medicilor pentru zilele caniculare. Trucurile care ne ajuta sa suportam mai bine canicula

Adevărul Adevărul,
Recomandarile medicilor pentru zilele caniculare. Trucurile care ne ajuta sa suportam mai bine canicula

In vestul tarii vremea va fi calduroasa, caniculara in zonele de campie, unde se vor inregistra maxime de 34-35 grade. Indicele de temperatura-umezeala ITU) va atinge si depasi pe arii relativ extinse pragul de 80 unitati. continuă pe Adevărul

Recomandarile medicilor pentru zilele caniculare

In vestul tarii vremea va fi calduroasa, caniculara in zonele de campie, unde se vor inregistra maxime de 34-35 grade. Indicele de temperatura-umezeala ITU) va atinge si depasi pe arii relativ extinse pragul de 80 unitati.

FOTO Incearca reteta saptamanii de la Lidl: Salata de paste cu somon si castraveti, perfecta pentru zilele calde de vara

Salata rece de paste este perfecta pentru zilele calde de vara, pentru petrecerile in aer liber, ca si aperitiv la iesirile la iarba verde, fiind foarte racoritoare datorita combinatiei de iaurt grecesc si castraveti. Este o salata care ne duce cu gandul la un sos tzatziki, rafinata de aroma somonului afumat si consistenta datorita pastelor, pe care putem sa le inlocuim cu paste integrale sau, pentru o variata si mai light, putem sa le omitem si sa servim salata ca o una de castraveti si somon fume, fiind delicioasa de una singura!.

Greseli frecvente pe care le facem in zilele caniculare: cum inrautatim situatia in incercarea de a ne racori

In incercarea de scapa de vremea caniculara, multi dintre noi apelam la trucuri care se dovedesc a fi gresite. Daca va ganditi sa va racoriti cu dusuri reci, bauturi cu gheata sau mizand pe haine facute numai din fibre naturale, atunci trebuie sa stiti ca efectele obtinute nu se vor dovedi de mare ajutor.

ANM a emis un cod galben de canicula persistenta pentru zilele de 24 si 25 iunie

ANM a emis o atentionare cod galben de canicula persistenta si disconfort termic accentuat pentru mai multe judete din sudul si vestul tarii, pentru intervalul 24 - 25 iunie. in intervalul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )