Libnet.ro
UNICEF

23:45

Carantina pentru toate persoanele care ajung in SUA cu avionul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carantina pentru toate persoanele care ajung in SUA cu avionul

Presedintele american, Joe Biden, a anuntat joi ca o orice persoana care ajunge cu avionul in Statele Unite va fi obligata de acum inainte sa intre in carantina, noteaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

CNCAV: Rapelul e asigurat pentru toate persoanele care au primit prima doza de vaccin. Deocamdata, nu se pune problema de amanare. El poate fi facut si la 42 de zile

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a transmis, vineri, ca Romania a primit pe 18 ianuarie o transa mai mica de vaccin anticoronavirus, prin urmare.

Ministrul Economiei: Am cerut bani pentru toate platile Start-Up Nation si ajutoare de stat

Ministerul Economiei a cerut Ministerului Finantelor bani pentru toate platile prin programul Start-Up Nation 2018 si pentru ajutoarele de stat COVID-19, destinate in principal firmelor mici si mijlocii IMM), prin proiectul legii bugetului de stat pe anul 2021, a declarat, marti seara, ministrul Economiei, Claudiu Nasui, la TVR.

MAE: Modificarea conditiilor de intrare pe teritoriul SUA in context COVID

Toate persoanele care sosesc in Statele Unite ale Americii pe cale aeriana trebuie sa prezinte la imbarcare un test cu rezultat negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2 efectuat cu maximum 72 de ore 3 zile) anterior sosirii in SUA, fiind acceptate atat testele moleculare, cat si testele antigen, anunta MAE si Agerpres.

Cum ar putea sa fie vaccinate persoanele care nu se pot deplasa pentru a nu se pierde doze de vaccin. Explicatiile medicului Valeriu Gheorghita

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a vorbit, la TVR, despre posibilitatea ca persoanele carenu se pot mergela centrele de vaccinare sa primeasca doza impreuna cu persoanele.

Recomandarile Ministerului Sanatatii pentru persoanele care iau tratament anticoagulant si care doresc sa se vaccineze impotriva COVID

Ministerul Sanatatii a facut vineri noi precizari legate de vaccinarea impotriva Covid-19 si a asigurat pacientii care iau tratament anticoagulant sau antiagregant ca se pot vaccina in siguranta, fara sa intrerupa tratamentul.

Biden va prelungi restrictiile de calatorie pentru persoanele care vin din Europe si Brazilia

Joe Biden intentioneaza sa prelungeasca rapid restrictiile de calatorie pentru majoritatea persoanelor venite din Europa si Brazilia, dupa ce Donald Trump a decis sa le ridice incepand cu 26 ianuarie, a declarat un purtator de cuvant al lui Biden, potrivit Reuters.

Persoanele care calatoresc in Franta vor trebui sa prezinte un test PCR negativ

Presedintele Emmanuel Macron a anuntat, joi seara, dupa reuniunea sefilor de stat sau de guvern din UE in format de videoconferinta, ca Franta va cere, incepand de duminica, un test PCR negativ efectuat de cel mult 72 de ore cetatenilor din statele Uniunii care calatoresc in Franta, relateaza Le Figaro.

Anuntul diminetii pentru toti romanii care au cont bancar: se intampla chiar acum la aceste 4 banci

Odata cu digitalizarea sistemului bancar te-ai fi asteptat sa dureze mai putin sa faci un transfer bancar. Si e adevarat, dureaza mai putin, dar nu la toate bancile. De mai bine de un an,.

Anuntul transant pentru toti cei care ezita sa se vaccineze anti-Covid. Ministerul Sanatatii spune totul clar

Etapa a doua a vaccinari anti-Covid a inceput si, desi sunt multi oameni care vor si deja s-au programat la vaccin, exista si romani care inca ezita sa faca acest pas. Din ce zic.

Mare atentie, romani: vestea surpriza pentru toti cei care stau la bloc. Trebuie sa afli urgent

Majoritatea romanilor care stau la bloc stiu de asociatia de proprietari si au o vaga idee de mecanismele guvernarii unui bloc. Dar mai sunt detalii de aflat, cum e cel de fata. Multi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )