Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce recompense vor primi militarii romani raniti in teatrele de operatii care au participat la Jocurile Invictus

România Liberă România Liberă,
Ce recompense vor primi militarii romani raniti in teatrele de operatii care au participat la Jocurile Invictus

Militarii romani raniti in teatrele de operatii care participa la Jocurile Invictus vor beneficia de o recompensa financiara de 5. 000 de lei, iar cei care vor obtine premii in cadrul acestei competitii vor fi primi intre 7. 000 de lei pentru locul al V-lea si 20. 000 de lei pentru primul loc. continuă pe România Liberă

Militarii romani ce participa la Jocurile Invictus vor primi cate 5.000 de lei, iar cei care obtin premii, vor primi intre 7.000 si 20.000 de lei

Militarii romani raniti in teatrele de operatii care participa la Jocurile Invictus vor beneficia de o recompensa financiara de 5. 000 de lei, iar cei care vor obtine premii in cadrul acestei competitii vor fi primi intre 7. 000 de lei pentru locul al V-lea si 20. 000 de lei pentru primul loc, potrivit unei hotarari aprobate joi de Guvern.

Guvernul va acorda recompense financiare de 5.000 lei tuturor militarilor romani care participa la Jocurile Invictus

Toti militarii romani raniti in teatrele de operatii care participa la Jocurile Invictus vor beneficia de o recompensa financiara de 5. 000 de lei, potrivit unei hotarari adoptate de guvern in sedinta de joi. De asemenea, militarii care obtin premii vor primi sume intre 7. 000 lei si 20. 000 lei.

Militarii romani morti la Stalingrad, reinhumati de Armata in cutii de carton

La Cimitirul Militar romanesc de la Rossoska, in apropiere de Volgograd - fostul Stalingrad - a avut loc, la sfarsitul saptamanii trecute, ceremonia de reinhumare a ramasitelor a 345 de militari romani decedati in luptele din 1942-1943.

Militarii romani morti la Stalingrad, reinhumati de MAPN in cutii de carton si fara tricolor (FOTO)

345 de militari romani cazuti in luptele de la Stalingrad in 1942-1943 au fost reinhumati in Cimitirul Militar Roman situat in apropiere de Volgograd. Halucinant este ca.

Moldovenii vor primi ajutor din partea Frantei la revenirea in tara

Guvernul francez va sustine financiar moldovenii aflati legal in Franta care vor decide sa se intoarca in Moldova. De asemenea, vor fi ajutati si cei care se afla ilegal. Partea franceza va veni cu sustinere in lansarea afacerilor, angajarea in campul muncii, formarea profesionala etc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )