Libnet.ro
UNICEF

06:30

RECORD! Acesta este cel mai vechi oras locuit din lume

B1 B1,
RECORD! Acesta este cel mai vechi oras locuit din lume

Ierihonul, un oras situat in Palestina este cel mai vechi oras locuit permanent al lumii, potrivit independent. md Orasul Ierihon este o adevaratafortareatanaturala, despre carese crede ca. continuă pe B1

Este cel mai important gol din cariera mea. De mult timp le-am pus gand rau stelistilor. Nelut Rosu, eroul Chiajnei, vorbeste despre reusita contra Stelei

Steaua a fost invinsa, sambata seara, de Concordia Chiajna cu scorul de 1-0, la finalul unui meci in care echipa lui Reghecampf pare sa nu se mai regaseasca. Unicul gol al.

Cel mai gras om din lume se teme pentru viata lui: o dieta il poate ajuta sa se ridice din pat dupa sase ani

Cel mai gras om de pe Pamant este supus unui nou tratament bazat pe adoptarea unei noi diete si unei interventii chirurgicale. Acesta spera sa se ridice din pat, dupa ce a stat imobilizat timp de sase ani.

Proiectul cel mai important in urmatorii 15 ani este inlocuirea capacitatilor de productie care ies din uz

Cel mai important proiect in cadrul Strategiei Energetice este cel al inlocuirii capacitatilor de productie care ies din uz, o treime din cei 14. 000 de megawati utili fiind in aceasta situatie in urmatorii 15 ani, a declarat, ieri, ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

Cel mai gras om din lume se da jos din pat dupa 6 ani (VIDEO)

Un barbat de 32 de ani nu a mai iesit din casa de sase ani, fiind izolat la pat din cauza greutatii sale impresionante. Juan Pedro cantareste 500 de kilograme si este considerat cel mai gras om din lume,.

Cel mai mare site de muzica piratata a disparut de pe Internet

Cu toate ca a rezistat aproape 10 ani pe Internet, cel mai mare site de muzica piratata intra acum in istorie, alaturi de alte nume mari din industrie. Din varii motive, majoritatea dintre noi au apelat cel putin o data la site-uri cu muzica piratata sau cu alt fel de continut la fel de discutabil [].

Cel mai mare EXPERIMENT pe CREIERUL UMAN. Ai curaj sa descarci JOCUL prin care esti TESTAT? (VIDEO)

Oamenii de stiinta au realizat cel mai complex joc prin care experimenteaza creierul uman. Cine vrea sa ia parte la acest experiment poate sa-si descarce aplicatia in telefon. in urma acestui.

Texas: Un zacamant imens de petrol neexplorat, descoperit de geologi. Ar putea fi cel mai mare identificat vreodata in SUA

Institutul american de geologie USGS) a descoperit in Texas un zacamant de petrol neexplorat, probabil cel mai mare din Statele Unite, informeaza The Guardian. Zacamantul a fost.

Un zacamant de petrol neexplorat identificat in Texas ar putea fi cel mai mare descoperit vreodata in SUA

Un zacamant imens de petrol neexplorat, posibil cel mai mare descoperit vreodata in Statele Unite, a fost identificat de catre Institutul american de geologie USGS) in vestul Texasului, informeaza The Guardian.

Ungaria muta in competitia regionala pentru investitii: reduce impozitul pe profit la 9%, cel mai mic din UE

Ungaria intentioneaza sa coboare la 9% impozitul pe profit incepand de la 1 ianuarie 2017, a anuntat vineri premierul Victor Orban, citat de BBJ. hu. Aceasta ar fi cel mai redus nivel din Uniunea Europeana. In prezent, companiile maghiare cu cifra de afaceri de sub 500 de milioane de forinti echivalent a 1,6 milioane de euro) sunt impozitate cu 10%, iar firmele cu afaceri peste acest nivel au de achitat o cota de impozit pe profit de 19%.

Lionel Messi ar putea deveni cel mai scump fotbalist din lume. 117 de milioane de euro pentru un transfer

Clubul britanic de fotbal Manchester City va face, in vara anului 2017, o oferta record pentru transferul argentinianului Lionel Messi, de la FC Barcelona.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )