Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cel mai gras om din lume se da jos din pat dupa 6 ani (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai gras om din lume se da jos din pat dupa 6 ani (VIDEO)

Un barbat de 32 de ani nu a mai iesit din casa de sase ani, fiind izolat la pat din cauza greutatii sale impresionante. Juan Pedro cantareste 500 de kilograme si este considerat cel mai gras om din lume,. continuă pe B1

Aceasta tableta Nook ar putea fi cea mai ieftina din lume

Barnes Noble, pentru o lunga perioada de timp, a fost cel mai important producator de eBook readere din lume, alaturi de Amazon. Acestea erau create sub brandul Nook. intre timp, deoarece au trecut printr-o perioada destul de dificila financiar, Barnes Noble a facut outsourcing si nu se mai ocupa de productia propriilor tablete.

Ungaria muta in competitia regionala pentru investitii: reduce impozitul pe profit la 9%, cel mai mic din UE

Ungaria intentioneaza sa coboare la 9% impozitul pe profit incepand de la 1 ianuarie 2017, a anuntat vineri premierul Victor Orban, citat de BBJ. hu. Aceasta ar fi cel mai redus nivel din Uniunea Europeana. In prezent, companiile maghiare cu cifra de afaceri de sub 500 de milioane de forinti echivalent a 1,6 milioane de euro) sunt impozitate cu 10%, iar firmele cu afaceri peste acest nivel au de achitat o cota de impozit pe profit de 19%.

Ungaria, mutare importante in lupta pentru atragerea de investitii: Impozitul pe profit va fi redus la 9%, cel mai mic din intreaga Uniune Europeana

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a anuntat, vineri, ca intentioneaza sa reduca impozitul pe profit la 9% incepand cu 1 ianuarie 2017. Daca aceasta mutare se concretizeaza, Ungaria va deveni statul.

Ungaria, mutare importanta in lupta pentru atragerea de investitii: Impozitul pe profit va fi redus la 9%, cel mai mic din intreaga Uniune Europeana

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a anuntat, vineri, ca intentioneaza sa reduca impozitul pe profit la 9% incepand cu 1 ianuarie 2017. Daca aceasta mutare se concretizeaza, Ungaria va deveni statul.

Tancul Armata, considerat de rusi ca fiind cel mai puternic din lume, va fi echipat cu o drona de recunoastere

Noul tanc sofisticat al armatei ruse, cunoscut sub indicativul T-14 Armata, va fi echipat cu drone de recunoastere legate de arma printr-un cablu flexibil, dezvaluie cotidianul Izvestia, care citeaza un cercetator din cadrul Institutului Aviatic Vitali Polianski.

Texas: Un zacamant imens de petrol neexplorat, descoperit de geologi. Ar putea fi cel mai mare identificat vreodata in SUA

Institutul american de geologie USGS) a descoperit in Texas un zacamant de petrol neexplorat, probabil cel mai mare din Statele Unite, informeaza The Guardian. Zacamantul a fost.

2016 a devenit cel mai cald an din istoria masuratorilor meteo

Daca ati avut senzatia ca 2016 a fost cel mai cald an de pana acum, cel mai nou raport meteorologic va confirma temerile, arata stiridinlume. ro. Luna mai din acest an a fost cea mai calda luna de mai din istoria masuratorilor, iar situatia s-a repetat apoi in luna iunie, dar si in iulie si in [].

Are cel mai frumos bust din lume: Dupa ce s-a pozat nud a postat imaginea pe internet (FOTO)

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume. Asa cum si-a obisnuit fanii, aceasta posteaza mereu imagini in ipostaze provocatoare. Ultima fotografie i-a lasat insa pe.

Messi, CEL MAI BINE PLATIT sportiv din lume! Vezi ce venit URIAS are celebrul fotbalist si cine ocupa celelalte locuri din CLASAMENT

Fotbalistul argentinian Lionel Messi este sportivul sub 30 de ani cu cele mai mari venituri din lume, anunta Business 24. Atacantul echipei FC Barcelona i-a devansat in topulcelor mai bogati sportivi.

Misterul celui mai mare penis din lume. Cat masoara cel mai lung organ reproductiv al unui barbat

Potrivit presei internationale, un american de 46 de ani ar avea cel mai lung penis din lume, organul masurand 34 de centimetri. in urma cu un an, un mexican s-a laudat ca barbatia sa ar fi de nu mai putin de 48 de centimetri, insa medicii l-au contrazis.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )