Libnet.ro
UNICEF

16:15

O recunosti? Fetita din imagine este una dintre cele mai frumoase femei din Romania

Antena3 Antena3,
O recunosti? Fetita din imagine este una dintre cele mai frumoase femei din Romania

Catrinel Marlon Menghia), una dintre cele mai frumoase romance, a postat recent pe pagina sa de Facebook o fotografie din copilaria sa. in imagine, Catrinel avea 2 ani si se afla la Costinesti. continuă pe Antena3

Marius Pandele, Prime Transaction: Banca Transilvania - una dintre cele mai subevaluate actiuni

Actiunile Banca Transilvania TLV) au avut o evolutie spectaculoasa, saptamana trecuta, cotatia ajungand la maximul ultimilor noua ani, ca valoare, respectiv maximul istoric, avand in vedere preturile ajustate ca urmare a majorarilor de capital efectuate de-a lungul timpului.

De ce a fost interzisa una dintre cele mai populare jucarii in mai multe scoli din Vest

Una dintre cele mai populare jucarii in randul elevilor din intreaga lume a fost interzisa in mai multe scoli din Statele Unite, Marea Britanie si Franta. Jucaria este un spinner, adica un titirez modern, pe care toti copii il invart pe degete fie ca sunt acasa, in parc sau la scoala.

Piratii din Caraibe 5 si-a dezamagit producatorii: este cel mai slab din serie la incasari

Piratii din Caraibe 5 a intampinat multe probleme in perioada de productie, iar perioada de pauza se pare ca s-a reflectat in micsorarea numarului de fani. Piratii din Caraibe a fost una dintre cele mai profitabile francize din portofoliul Disney, dupa Star Wars. Se pare insa ca traditia de incasari record la box office este [].

Inundatiile au facut ravagii in Moldova. O persoana a murit, iar o alta este data disparuta in urma unei viituri din Bacau - VIDEO

Update 9. 52: Una dintre cele doua persoane care au fost luate de viitura a murit. Corpul neinsufletit este al unei femei de 63 de ani, care a fost descoperit in raul.

Daca Facebook ar fi o tara, ar fi mai mare decat China. Cat de influenta este, de fapt, reteaua de socializare

Volumul urias de informatii stranse de Facebook face din acesta una dintre cele mai influente organizatii din lume, arata o cercetare facuta de Share Lab si citata de BBC. Daca Facebook ar fi o.

Veste DEVASTATOARE pentru lumea FILMULUI! A murit o CELEBRA actrita de la Hollywood! Era una dintre fetele Bond (FOTO, VIDEO)

Molly Peters, celebra actrita care a interpretat-o pe Patricia Fearing in filmul cu James Bond Operatiunea Thunderball 1965) s-a stins din viata la varsta de 75 de ani. in acel.

Cine a fost regele geto-dac care a invins una dintre armatele marelui Alexandru Macedon

Considerat cel mai mare cuceritor al antichitatii, Alexandru Macedon, numit si Alexandru cel Mare, si-a extins imperiul din Balcani pana in India, in doar cativa ani, lucru fara.

Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma: Donald Trump trebuie sa renunte la una dintre deciziile sale controversate

Pamantul se va incalzi mult mai repede, intr-un ritm periculos, daca SUA se retrag din acordul climatic de la Paris si nu-si vor mai tine angajamentul luat de a reduce poluarea cu dioxid de.

Au adoptat o fetita din Romania, dar au aflat un secret dureros. Ce ascundea copila

Un cuplu din Canada a luat o decis in anul 1997 sa adopte un copil. Astfel au ajuns in Arad, intr-un orfelinat, unde s-au indragostit de o fetita, potrivit boredomtherapy. com. Numele.

De ce este bine sa bei apa cu piper negru

Este unul dintre cele mai utilizate condiment din bucatarie, insa piperul a fost folosit multa vreme ca remediu terapeutic. Iata ce se intampla daca bei timp de o luna apa cu piper negru,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )