Libnet.ro
UNICEF

13:00

Reghecampf, stana de piatra dupa eliminarea din Cupa Romaniei. Anunta schimbari masive la echipa

Online Sport Online Sport,
Reghecampf, stana de piatra dupa eliminarea din Cupa Romaniei. Anunta schimbari masive la echipa

Laurentiu Reghecampf a comentat la cald, miercuri seara, eliminarea pe care Steaua a suferit-o in fata celor de la CS Mioveni, echipa de Liga 2, in optimile din Cupa Romaniei, eliminare venita la loviturile de departajare. continuă pe Online Sport

Reghecampf prefateaza meciul cu Mioveni din Cupa Romaniei: Pot fi surprize

Laurentiu Reghecampf a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa, despre partida pe care Steaua o va disputa miercuri seara de la 20:30 in deplasare cu CS Mioveni in optimile Cupei Romaniei.

Programul optimilor din Cupa Romaniei. Toate meciurile sunt live pe onlinesport.ro

Cupa Romaniei programeaza marti, miercuri si joi meciurile din faza optimilor de finala. Toate cele opt partide vor fi live text pe onlinesport. ro dupa cum urmeaza.

Steaua, eliminata din Cupa Romaniei la penaltyuri

Dupa un nou meci in care practic n-a jucat nimic, Steaua a fost eliminata de CS Mioveni in optimile de finala din Cupa Romaniei dupa loviturile de departajare. Dupa 90 de minute a fost 0-0, dupa care ambele echipe au marcat cate un gol in reprizele de prelungiri. Pentru Steaua au ratat de la 11 metri Boldrin si De Amorim, tocmai jucatorii adusi de la Astra sa faca diferenta. Meciul a fost LIVE TEXT pe onlinesport.

Surpriza in Cupa Romaniei. Steaua a fost eliminata de CS Mioveni la loviturile de departajare

Formatia de liga secunda CS Mioveni a produs o surpriza uriasa prin eliminarea Stelei Bucuresti din Cupa Romaniei la fotbal.

Live Cupa Romaniei, CS Mioveni - Steaua

Urmariti in aceasta pagina live text de la ora 20:30 duelul dintre CS Mioveni si Steaua din Cupa Romaniei, faza optimilor de finala.

Asa am trait Cupa Romaniei, CS Mioveni - Steaua. Meciul decis la loviturile de departajare

Urmariti in aceasta pagina live text de la ora 20:30 duelul dintre CS Mioveni si Steaua din Cupa Romaniei, faza optimilor de finala.

CFR Cluj, calificare la pas in sferturile Cupei Romaniei

Un meci dominat de la un capat la altul de CFR Cluj in fata celor de la CSM Poli Iasi, in fata carora ardelenii s-au impus cu 2-0 1-0), victorie care echivaleaza cu accederea intre primele opt echipe din Cupa Romaniei.

Live Cupa Romaniei, Optimi de finala: Voluntari - ASA

Miercuri transmite alte doua meciuri din optimile Cupei Romaniei. De la 17:30 incepe cu FC Voluntari - ASA Tg. Mures, meci care se disputa la Centrul National de la Buftea, iar de la 20:30 ne concentram atentia asupra duelului CS Mioveni - Steaua, echipa care a pierdut primul loc in Liga 1 si vine dupa doua infrangeri la rand. Cupa Romaniei se joaca si pe FORUM.

Asa am trait: Cupa Romaniei, Optimi de finala: Voluntari - ASA

Miercuri transmitem alte doua meciuri din optimile Cupei Romaniei. De la 17:30 incepe cu FC Voluntari - ASA Tg. Mures, meci care se disputa la Centrul National de la Buftea, iar de la 20:30 ne concentram atentia asupra duelului CS Mioveni - Steaua, echipa care a pierdut primul loc in Liga 1 si vine dupa doua infrangeri la rand. Cupa Romaniei se joaca si pe FORUM.

Asa am trait Cupa Romaniei: CFR Cluj - CSM Poli Iasi

Cupa Romaniei programeaza marti, miercuri si joi meciurile din faza optimilor de finala. Toate partidele sunt live text pe onlinesport. ro. Marti am inceput cumeciul CS Afumati - ACS Poli Timisoara. De la 17:30 am continuatcu Dacia Unirea Braila-CS Universitatea Craiova, pentru ca ziua sa fie incheiata de jocul CFR Cluj-CSM Poli Iasi 20:30). Cupa Romaniei se joaca si pe FORUM. Potipariaaici LIVEpe Cupa Romaniei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )