Libnet.ro
UNICEF

10:46

Regina Elisabeta a implinit 92 de ani. Iata cum a sarbatorit

ADPM ADPM,
Regina Elisabeta a implinit 92 de ani. Iata cum a sarbatorit

La 92 de ani impliniti ieri, Regina Elisabeta este cel mai longeviv monarh din lume aflat pe tron. Si-a sarbatorit ziua cu fast, printr-un concert la Royal Albert Hall, din Londra. continuă pe ADPM

Fiica lui Tom Cruise a implinit 12 ani. Iata cum arata in prezent!

Katie Holmes a sarbatorit cea de-a 12-a aniversare a lui Suri Cruise, postand o fotografie a fiicei sale pe Instagram. Este un gest destul de rar, Katie fiind foarte discreta atunci cand vine vorba despre cea mica.

Regina Elisabeta a II-a implineste 92 de ani: Ce recorduri detine suverana Regatului Unit

Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord implineste sambata 92 de ani. Elizabeth Alexandra Mary de Winsdor s-a nascut la 21 aprilie 1926, la Londra. Este fiica.

Regina Elisabeta a purtat o tiara speciala la banchetul de la Buckingham Palace. Care este semnificatia ei

Regina Elisabeta si fiul sau cel mare, Printul Charles, au gazduit o receptie somptuoasa la Palatul Buckingham, avandu-i invitati pe liderii din Commonwealth si sotiile lor. Acesta a fost unul dintre cele mai elegante si fastuoase evenimente gazduite de Regina Elisabeta a II-a din ultima vreme, iar alaturi i-au stat Printul Harry si Printul William, dar si Printul Andrew si cele doua fiice ale lui, Printesele Beatrice si Eugenie.

Regina Elisabeta sustine ca printul Charles sa-i succeada la conducerea Commonwealth-ului

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si-a aratat sustinerea, joi, in favoarea preluarii de catre fiul si mostenitorul sau, Charles, a conducerii Commonwealth-ului. Astfel, aceasta a raspuns celor care.

Decizie ISTORICA: Regina Elisabeta si-a desemnat succesorul

Printul Charles a fost numit, vineri, succesorul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii la conducerea Commonwealth-ului, potrivit unor surse ale Sky News. Decizia a fost luata in timpul unei intruniri la Castel.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,192 seconds )