Libnet.ro
UNICEF

09:15

Reinterpretarea mitului Dracula, in viziunea uneia dintre cele mai cunoscute companii portugheze de dans, la Festivalul Enescu

Antena3 Antena3,
Reinterpretarea mitului Dracula, in viziunea uneia dintre cele mai cunoscute companii portugheze de dans, la Festivalul Enescu

De astazi intr-o luna, pe 16 septembrie 2013, in cadrul Festivalului George Enescu, va avea loc unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului: compania portugheza de dans Vortice Dance Company va. continuă pe Antena3

Caru' cu Vedete: Una dintre cele mai cuminti artiste din Romania s-a facut fata rea! S-a pozat topless si a incarcat imaginea pe net; Ulima barfa de la Bollywood: Salman Kahn a rupt-o cu Iulia Vantur; Gheorghe Gheorghiu isi ia nevasta cu 25 de ani mai ta

Corina Caragea sexy, in costum de baie, la mare, in 2003! Vezi cum arata vedeta TV cand batea la portile afirmarii. Corina Caragea si-a dorit. Uimitor! Andreea Marin ia lectii de viata de la Mihaela Radulescu. Razboiul dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu pare sa fi ajuns la final.

FOTO Porti deschise la unul dintre cele mai spectaculoase situri arheologice din tara: Sultana-Malu Rosu

Unul dintre cele mai spectaculoase situri arheologice din tara, unde au fost scoase la lumina obiecte fascinante de plastica antropomorfa din preistoria Romanieimileniul IV i. Ch. ) va putea fi vizitat de public. Santierul arheologic Sultana Malu-Rosu din comuna calaraseana Manastirea isi va deschide portile vineri, 16 august, incepand cu ora 10.

Bilete de vanzare pentru DreamHack 2013 Bucuresti, unul dintre cele mai mari evenimente de gaming din lume

Biletele pentru DreamHack Bucuresti 2013 s-au pus in vanzare si pot fi achizitionate online, dar si in oficiile Postei Romane. Evenimentul se va desfasura intre 14 si 15 septembrie la Sala Polivalenta si este unul dintre cele mai mari de acest tip din Romania.

Una dintre cele mai importante orchestre din Marea Britanie, London Philharmonic Orchestra, vine la Festivalul Enescu

De astazi intr-o luna, pe 13 septembrie 2013, Festivalul George Enescu aduce la Bucuresti un concert extraordinar din seria Mari Orchestre ale Lumii London Philharmonic Orchestra sub bagheta talentatului.

Ce i-a spus lui Leanca una dintre cele mai influente femei-manager din Ucraina

Directorul Horizon Capital Natalie Jaresko a anuntat o noua investitie in valoare de 2,7 milioane de dolari in Bostavan Wineries Group, pentru sprijinirea procesului de extindere a vanzarilor pe principalele piete de export.

Top: cele mai bune universitati din lume

Mii de studenti tintesc an de an universitatile de prestigiu din intrega lume, datorita oportunitatilor de cariera pe care le ofera. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune universitati din lume, top dominat de institutiile de invatamant americane,.

Un muzeu din SUA gazduieste cele mai urate picturi din lume (VIDEO)

Un muzeu din Statele Unite gazduieste o colectie de arta inedita: cele mai urate picturi din lume. Desi majoritatea oamenilor este de acord ca locul acestor picturi era la cosul de gunoi, un amator de arta cu.

Cele mai mari 15 agentii de media au scazut cu aproape 180 mil. euro in criza

Cele mai mari 15 agentii de media buying si-au redus cifra de afaceri cu in jur de 182,7 milioane de euro intre 2008 si 2012, ca urmare a scaderii drastice a investitiilor in marketing, arata datele Ministerului de Finante centralizate de.

Cele mai mari companii de branding si design de produs abia ajung la afaceri de 3 mil. euro

Cele mai mari 10 companii de branding si design de produs au avut anul trecut afaceri de aproape 3 milioane de euro si un profit net in jurul a 350. 000 de euro, conform datelor Ministerului de Finante si centralizate de Wall-Street. ro.

FOTO 13 august 1961: incepe construirea Zidului Berlinului, unul dintre cele mai importante simboluri ale Razboiului Rece

Construirea Zidului Berlinului incepe in urma cu 52 de ani, unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale Razboiului Rece. Constructia a inceput in noaptea de 12-13 august, cand autoritatile RDG au inchis granita dintre Berlinul de Est si Berlinul de Vest, iar trecerea frontierei a fost declarata ilegala. Mai intai a fost instalat un gard din sarma ghimpata, iar fundatia zidului de beton avea sa fie pusa trei zile mai tarziu.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )