Libnet.ro
UNICEF

19:30

Relatia dintre Angela Merkel si Ursula von der Layen, cele doua nemtoaice de la carma Europei

Adevărul Adevărul,
Relatia dintre Angela Merkel si Ursula von der Layen, cele doua nemtoaice de la carma Europei

De la 1 iulie 2020, odata cu preluarea presedintiei rotative a Consiliului European de catre Germania, Uniunea Europeana va fi condusa de doua femei germane: cancelarul Angela Merkel si Ursula von der Leyen. Cele doua au o indelungata istorie comuna intr-un acelasi partid, dar relatii istorice foarte diferite cu Europa. impreuna pot transforma Europa, relateaza Der Spiegel. continuă pe Adevărul

Von der Leyen nu isi face prea mari sperante in legatura cu summitul pentru relansarea post-pandemie

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, nu-si face prea mari sperante ca summitul special extraordinar de luna viitoare va aduce un compromis asupra planului de relansare post-pandemie.

ANGELA MERKEL: Regatul Unit trebuie sa-si asume consecintele Brexitului

Regatul Unit trebuie sa-si asume consecintele unei relatii economice mai putin puternice cu Uniunea Europeana UE) in urma Brexitului, a avertizat sambata Angela Merkel, inasprind tonul in momentul in care negocierile in vederea unui acord privind relatiile viitoare treneaza.

Angela Merkel, nevoita sa explice de ce nu a fost vazuta niciodata purtand masca

Cancelarul german Angela Merkel a facut numeroase apeluri ferme ca locuitorii Germaniei sa poarte masti pentru a se proteja de coronavirus, insa ea nu a fost vazuta niciodata in public purtand masca, ceea ce a atras atentia presei, comenteaza DPA, citataa de Agerpres.

De ce nu a fost vazuta Angela Merkel purtand masca pana acum. Cum a raspuns cancelarul Germaniei

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sustine ca nu a fost vazuta niciodata purtand masca, pentru ca desi mereu foloseste una atunci cand merge la cumparaturi, nu vrea sa dezvaluie la ce magazin se duce, tr.

Greta Thunberg sustine ca Angela Merkel a stat la coada sa faca poze cu ea

Activista de mediu Greta Thunberg sustine ca Angela Merkel a stat la coada sa faca poze cu ea pentru a arata bine in fata opiniei publice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )