Libnet.ro
UNICEF

12:00

Remus Pricopie: La aceasta rectificare, educatia primeste mai multi bani in cadrul bugetului general consolidat

Hotnews Hotnews,
 Remus Pricopie: La aceasta rectificare, educatia primeste mai multi bani in cadrul bugetului general consolidat

Educatia primeste bani in plus la aceasta rectificare in cadrul bugetului general consolidat. Este vorba despre 134,4 miloane de lei, bani alocati, spre exemplu, prin intermediul bugetelor autoritatilor publice locale sume defalcate din TVA) pentru plata salariilor in invatamantul preuniversitar sau pentru plata titlurilor executorii, transmite Ministerul Educatiei, intr-un comunicat de presa. Si Guvernul a comunicat ca Educatia incaseaza mai mult prin bugetul consolidat, dar ca bugetul de stat al Ministerului Educatiei este redus cu 34 milioane lei, la a doua rectificare bugetara programata pentru aceasta saptamana. continuă pe Hotnews

Pricopie sustine ca Ministerul Educatiei primeste mai multi bani prin rectificarea bugetara

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a precizat ca, in urma rectificarii bugetare, educatia a primit peste 350 de milioane de lei, conform unui comunicat remis redactiei.

Un american si-a decapitat o colega, dupa ce a fost concediat. Barbatul ar fi incercat sa converteasca la Islam mai multi colegi

Un american, care incercase recent sa converteasca la Islam mai multi dintre colegii sai de munca, l-a decapitat pe unul dintre ei la scurt timp dupa ce a fost concediat, a anuntat vineri politia, potrivit AFP. Tragedia intervine dupa o serie de decapitari ale unor cetateni occidentali de catre combatanti jihadisti din cadrul Statului Islamic, filmate si postate online.

Guvern: Bugetul consolidat aduce mai multi bani pentru Educatie si Sanatate

Bugetul de stat al Ministerului Educatiei este redus cu 34 milioane lei, la a doua rectificare bugetara programata pentru aceasta saptamana, cu toate ca in cadrul bugetului general consolidat banii alocati suplimentare pentru educatie reprezinta 134,4.

VIDEO A doua rectificare bugetara din 2014: Guvernul taie din bugetele Presedintiei, Educatiei, Culturii si aloca mai multi bani serviciilor de informatii

Alocarile distribuite Presedintiei, Camerei Deputatilor, Academiei si ministerelor Educatiei, Culturii, Tineretului si Sportului vor fi reduse de Guvern la a doua rectificare bugetara din acest an, de fonduri suplimentare urmand sa beneficieze serviciile de informatii, Senatul, Avocatul Poporului.

HARVARD, universitatea care are mai multi bani decat jumatate din tarile lumii

Universitatea Harvard din SUA are cel mai mare fond de dotare din lume, care a avut anul trecut profituri de 15,4%, situat acum la 36,4 miliarde de dolari, arata Boston. com .

Numarul somerilor a crescut, in august, cu aproape 3.000. Cei mai multi au intre 40 si 49 de ani

Numarul somerilor a crescut in luna august, fata de iulie, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Rata somajului este de 5,12%, mai mare cu 0,03% decat in iulie.

Mai multi bani pentru echipele din Liga 1

Detinatorul de drepturi TV, ISB MEDIA HOLDING LTD, va plati in acest sezon de Liga 1cu 1,74 milioane de euro mai mult decat RCS-RDS, detinatorul de drepturi din sezonul precedent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )