Libnet.ro
UNICEF

10:00

Renee Zellweger iubeste din nou. S-a cuplat cu fostul lui Sheryl Crow

Antena3 Antena3,
Renee Zellweger iubeste din nou. S-a cuplat cu fostul lui Sheryl Crow

Dragostea ii zambeste din nou lui Renee Zellweger. Actrita a trecut in sfarsit peste despartirea de Bradley. continuă pe Antena3

Samsung glumeste din nou cu perdea in noua reclama la Galaxy S III

Mai tineti minte reclamele la Galaxy S III pe care le defineam ca indecente acum cateva luni? Samsung reitereaza respectiva reteta intr-o reclama cu Mos Craciun. Daca in urma cu aproximativ 2 luni Samsung promova functia de transfer de date prin NFC prin intermediul unor reclame care nu le-au castigat numai laude, acum conceptul respectivei campanii este reiterat. Desi stau in dilema daca vreodata undeva ar trebui facute reclame care sa faca referire la libidoul sotiei lui Mos Craciun, cei .

Victor Ponta, interviu pentru Associated Press. Premierul este increzator ca va fi numit, din nou, premier

Victor Ponta a declarat, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Associated Press, ca este sigur ca Traian Basescu il va numi din nou premier. Orice ezitare din partea presedintelui privind respectarea rezult.

Associated Press: Victor Ponta este increzator ca va fi numit, din nou, premier

Victor Ponta a declarat, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Associated Press, ca este sigur ca Traian Basescu il va numi din nou premier. Orice ezitare din partea presedintelui privind respectarea rezult.

Oana Zavoranu, din nou la spital, la nici 24 de ore dupa ce a fost externata

Oana Zavoranu se afla din nou la spital, dupa ce abia a fost externata. Doua ambulante au ajuns, miercuri seara, la domiciliul acesteia, din centrul Capitalei. Vedeta a fost luata in cele din urma pe t.

Oana Zavoranu face circ din nou. Vezi ce a facut cand s-a trezit pe patul de spital

Oana Zavoranu socheaza din nou! Vedeta a cerut sa fie externata, la doar o zi dupa ce a ajuns in coma la spital. N-a luat in seama avertismentul medicilor, care i-au spus ca-si pune viata in pericol. A pl.

ACCA si IMA: increderea in sectorul de afaceri se reduce din nou

Association of Chartered Certified Accountants ACCA) si Institute of Management Accountants IMA) sustin ca profesionistii din domeniul financiar considera ca increderea in sectorul de afaceri se reduce din nou, relateaza un comunicat de presa remis redactiei.

EXCLUSIV |AMNA Vreau sa simt din nou spiritul sarbatorilor ca atunci cand eram copil

Amna a acceptat provocarea noastra de a raspunde la interviul special de Sarbatori. In cadrul interviului Amna ne-a dezvaluit unde va petrece Craciunul Revelionul, ce isi doreste sa gaseasca sub brad, care a fost cel mai frumos cadou primit vreodata, la ce varsta a aflat ca nu exista Mosu si cum isi petrecea in [.

Guvernul va amana din nou, pana in 2014, termenul de la care trebuie sa aloce educatiei 6% din PIB

Guvernul va amana din nou, pana in 2014, termenul impus prin lege de la care trebuie sa asigure finantarea sistemului educational cu minimum 6% din PIB, o cota de finantare care nu a fost niciodata alocata sistemului de invatamant de la impunerea prin Legea educatiei a acestei masuri, relateaza Mediafax.

Judecatoarea Iulia Motoc critica din nou amenintarile pe care le primesc judecatorii CCR

Judecatoarea Curtii Constitutionale Iulia Motoc critica din nou amenintarile la adresa judecatorilor CCR. Daca Romania este un stat de drept, ar trebui ca liderii ei sa se abtina a critica Curtea Constituti.

Judecatorul CCR Iulia Motoc critica din nou AMENINTARILE la adresa Curtii Constitutionale.

Judecatorul CCR Iulia Motoc critica din nou amenintarile la adresa judecatorilor Curtii Constitutionale a Romaniei. Daca Romania este un stat de drept, ar trebui ca liderii ei sa se abtina a critica Curtea Constitutionala. O elementara cultura juridica i-ar determina sa inteleaga ca aceasta curte este similiara curtilor constitutionale europene. Si poate daca acesti lideri s-ar abtine, nici noi judecatorii Curtii Constitutionale nu am mai fi amenintati. Este normal ca si o curte .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )