Libnet.ro
UNICEF

15:30

Renumit combinat chimic din Romania, vandut unui roman cu afaceri in Italia

Adevărul Adevărul,
Renumit combinat chimic din Romania, vandut unui roman cu afaceri in Italia

Unul dintre putinele combinate chimice functionale din tara noastra va fi vandut unui roman cu afaceri la Milano, tranzactia urmand sa fie finalizata luna viitoare, scrie profit. ro. continuă pe Adevărul

PNL BUCURESTI: 400 de minori dispar anual din Romania

Liberalii din Bucuresti au transmis ca 4. 000 de copii au disparut in 2018 din Romania, fiind gasiti doar 3. Despre ceilalti 400 nimeni nu mai stie nimic. Pentru a atrage atentia ca situatia de la Caracal nu este singulara, PNL Bucuresti va depune pe scarile Ministerului Afacerilor Interne 400 de perechi de incaltaminte, sambata, la ora 11. 05, ora primului apel al Alexandrei la 112.

Discutia cu un proxenet. Minorele din Romania incep la 13 ani

Traficul de fiinte umane nu mai este o surpriza, ceea ce este pe atat de grav pe cat de profitabil este pentru cei care infaptuiesc ilegalitatile. Numeroase grupari de interlopi romani au profitat extrem de tare de aderarea la UE, prin urmare, de deschiderea granitelor, pentru a aduce in Italia zeci de mii de femei.

INTERVIU. Povestea unei jurnaliste din Romania retinuta in Malaezia in timp ce documenta protestul unui trib local fata de taierile de paduri

In urma cu doua zile, presa din Malaezia scria pe larg despre cazul jurnalistei romance Alexandra Radu, care a fost retinuta de politistii locali in timp ce documenta protestul unui trib fata de compania care taia padurea. Alexandra este jurnalista frelancer, stabilita in Kuala Lumpur, iar materialul pe care-l documenta era pentru o companie media cu sediul in Tokyo. Romanca a fost eliberata dupa interventia presei locale si a unor organizatii si mi-a explicat ce s-a intamplat mai exact la protestul la care a fost arestata. in Romania, Alexandra Radu a lucrat ca fotojurnalist pentru Romania Libera.

E.ON Autostrada electrica din Romania a ajuns la 11 statii de incarcare

Trei noi statii de incarcare rapida a autovehiculelor electrice au fost puse in functiune, luna trecuta, de E. ON Energie Romania, numarul unitatilor instalate de companie ajungand astfel la unsprezece.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )