Libnet.ro
UNICEF

05:30

Repararea OUG 114, in pericol. Modificarile aduse de Guvernul PNL , respinse in Senat. Citu: Vor sa resusciteze ordonanta

Adevărul Adevărul,
Repararea OUG 114, in pericol. Modificarile aduse de Guvernul PNL , respinse in Senat. Citu: Vor sa resusciteze ordonanta

Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei care repara controversata OUG 114 a primit raport de respingere in comisiile de specialitate din Senat. Ministrul Finantelor Florin Citu sustine ca astfel PSD vrea sa resusciteze Ordonanta 114. continuă pe Adevărul

Florin Citu cere comisie de ancheta pentru OUG 114 si spune ca PNL a venit la guvernare pentru a salva Romania

Florin Citu cere o comisie de ancheta pentru OUG 114 si spune ca Viorica Dancila si Eugen Teodorovici trebuie sa dea explicatii pentru respectiva ordonanta.

Ciolacu, la dezbaterea motiunii: Cu Guvernul PNL chiar exista riscul sa ne culcam sanatosi si sa ne trezim morti Catre Orban: Colegii va spun pompierul atomic. Ati preluat extinctorul de la Iohannis

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut miercuri, la dezbaterea motiunii de cenzura, ca Guvernul Orban trebuie sa plece pentru ca de trei luni a adus haos si instabilitate. Cu Guvernul PNL chiar exista riscul sa ne culcam sanatosi si, Doamne fereste, sa ne trezim morti, a declarat Ciolacu.

Comisiile reunite de buget si cea economica din Senat au dat raport de respingere a ordonantei care corecta celebra OUG 114 (DOCUMENT)

Proiectul de lege pentru aprobarea OUG nr. 12020 privind unele masuri fiscal-bugetare si pentru modificarea si completarea unor acte normative a primit raport de respingere la Comisia pentru buget si Comisia economica din Senat, dupa ce Biroul Permanent din Senat a admis cererea Comisiei economice de a emite raport comun.

Citu: PSD vrea sa resusciteze OUG 114. Nu-i intereseaza stabilitatea economica, e vorba doar despre buzunarul lor!

Florin Citu acuza PSD ca vrea sa resusciteze controversata Ordonanta de Urgenta 114 din 2018, cea care a destabilizat economia Romaniei. Ministrul Finantelor a insistat din nou ca e nevoie de alegeri an.

FLORIN CITU: PSD vrea sa resusciteze OUG 114, ordonanta care a destabilizat economia Romaniei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, vineri, ca PSD ar vrea sa resusciteze OUG 1142018, ordonanta care a destabilizat economia Romaniei, iar anticipatele reprezinta, in acest context, o solutie pentru a schimba majoritatea parlamentara.

IANUARIE FINANCIAR 2020 incepe cu desfiintarea OUG 114

Daca anul trecut a debutat cu implementarea OUG 1142018, prima luna a anului in curs a inceput cu abrogarea mult dis and 172;cutatei Ordonante, care a zdruncinat intregul mediu de afaceri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )