Libnet.ro
UNICEF

13:30

Repatrierea aurului: transportul costa mult mai mult decat custodia pe 20 de ani in Banca Angliei. Ce a decis Guvernul

Adevărul Adevărul,
Repatrierea aurului: transportul costa mult mai mult decat custodia pe 20 de ani in Banca Angliei. Ce a decis Guvernul

Banca Nationala a Romaniei a trimis Guvernului cifrele privind costurile repatrierii aurului din strainatate, ceruta insistent anul trecut de Liviu Dragnea si Nicolae Serban, aratand ca acestea sunt mult mai mari decat cele de pastrare a aurului la Banca Angliei. continuă pe Adevărul

Absurdul legii lui Dragnea privind repatrierea rezervelor de aur: Transportul costa mult mai mult decat custodia pe 20 de ani in Banca Angliei

Banca Nationala a Romaniei desfiinteaza proiectul de lege initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae prin care cer doi prevad repatrierea rezervelor de aur din strainatate. Astfel, raportul BNR arata ca.

Stefan Mandachi explica ce costuri are un angajator roman ca sa angajeze un muncitor strain: E mult mai ieftin si ramai cu bani daca lucrezi cu romani, dar de unde sa-i luam?

Omul de afaceri Stefan Mandachi, devenit cunoscut dupa ce a construit primul metru de autostrada din Moldova, explica intr-o postare pe Facebook care sunt costurile unei companii pentru aducerea unor angajati straini, in contextul comentariilor ca pentru patronii romani este mai ieftin sa aduca muncitori din Sri Lanka, de exemplu, pe care ii platesc putin. Evident ca imi doresc sa lucrez cu romani, e mult mai ieftin si raman cu bani. ) Dar de unde sa-i luam daca statul roman i-a alungat si acum ne pune bir ca sa nu-i putem recupera si repatria?, spune Mandachi.

Crearea unor zone cu emisii reduse in orase poate face mai mult rau decat bine, afirma grupul Touring

Orasele ar trebui sa se retina de la a crea zone cu emisii reduse prin interdictii pentru automobile, pana cand impactul asupra calitatii aerului si a mobilitatii oamenilor vor fi mai bine intelese, afirma grupul de asigurari Touring.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )