Libnet.ro
UNICEF

01:05

REPORTAJ Un Craciun de neuitat aventuri cu masina electrica BMW i3 pe ruta Bucuresti-Sibiu si retur

Hotnews Hotnews,
 REPORTAJ Un Craciun de neuitat aventuri cu masina electrica BMW i3 pe ruta Bucuresti-Sibiu si retur

Nu stiu cum v-ati petrecut voi Craciunul, cert e ca eu n-am sa-l uit prea curand pe-al meu. As fi egoist sa pastrez doar pentru mine o asemenea aventura automobilistica, asa ca iata povestea sintetizata in urmatoarele cuvinte: calatorie cu peripetii de neuitat, cu BMW i3, de Craciun. Intamplarea, in toata splendoarea ei, in randurile care urmeaza. continuă pe Hotnews

O MASINA ELECTRICA ce ar putea ajunge in 2,4 secunde la 100 km/h, prezentata la CES Las Vegas: CAT COSTA automobilul

Un masina electrica despre care se spune ca poate ajunge la 100 km/h in 2,4 secunde si are o autonomie de pana la 600 de kilometri a fost prezentata de un startup chinez, la targul CES Las.

Faraday Future anunta prima masina electrica comerciala a sa

Dupa numeroase proiecte futuriste, Faraday Future a anuntat prima sa masina electrica de serie cu numele Faraday Future FF 91 SUV. Discutam de cativa ani de Faraday Future si, cu toate ca stiam ca ar avea potentialul sa devina un concurent serios pentru Tesla, abia acum am primit confirmarea oficiala. FF 91 SUV este o [].

CES Las Vegas - Chinezii de la Faraday Future au prezentat o masina electrica ce va costa 180.000 de dolari

Un misterios startup chinez numit Faraday Future a prezentat la targul CES Las Vegas o masina sport electrica despre care spune ca poate ajunge in 2,4 secunde la 100 km/h, autonomia promisa fiind de 600 km. Compania este sustinuta de un magnat chinez din domeniul IT, insa foarte putini cred ca Faraday are puterea de a aduce masina in productie, mai ales ca au aparut informatii despre dificultati financiare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )