Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reportaj din Germania: fabrica de senzatii extreme in care sunt produse Porsche Cayenne si Panamera

Adevărul Adevărul,
Reportaj din Germania: fabrica de senzatii extreme in care sunt produse Porsche Cayenne si Panamera

Porsche Leipzig, considerata una dintre cele mai moderne fabrici de masini din lume, este locul unde sunt asamblate SUV-ul Cayenne si limuzina Panamera, o fabrica fascinanta care merge ca un ceas elvetian. continuă pe Adevărul

Curtea Constitutionala din Germania se va pronunta astazi asupra MES

Curtea Constutionala din Germania a respins o ultima incercare de a amana decizia sa cu privire la fondul permanent de salvare a zonei euro, astfel ca decizia Curtii asupra ratificarii Mecanismului European de Stabilitate MES) va fi luata astazi, relateaza Der Spiegel, conform surselor de presa.

Descopera care sunt cele mai riscante tehnici de slabire si care sunt tratamentele sigure.

Atunci cand silueta perfecta devine un ideal pentru o femeie, aceasta este capabila de orice pentru a o obtine, indiferent de consecinte. Totusi, putine femei stiu care sunt tehnicile medicale care au un grad crescut de risc pentru sanatatea lor. Iata AICI care sunt principalele metode medicale de slabire care te pun in pericol.

Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca nu i s-a solicitat o intrevedere cu Comisia de la Venetia, el observand ca, in cadrul vizitei de acum in Romania, Comisia se vede numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei, scrie Mediafax. Citeste si Zgonea: PSD, de acord cu propunerea PDL de depolitizare a institutiilor din subordinea Parlamentului Intrebat daca are o intalnire stabilita cu Comisia de la Venetia, Zgonea a raspuns: Nu, mie nu mi-a .

Vremea se va schimba radical. Temperaturile scad brusc si cu 10 grade. Care sunt zonele vizate si cat tine frigul

Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune.

Dieta dupa varsta de 50 de ani: Care sunt mineralele esentiale pentru seniori.

Dupa varsta de 50 de ani, vitaminele, mineralele si suplimentele alimentare va ajuta sa va mentineti vigoarea si energia si chiar sa traiti mai mult. Alegerile alimentare si obiceiurile culinare ale varstnicilor sunt foarte importante deoarece pot sa influenteze calitatea si durata vietii. Seniorii trebuie sa manance mai putin, dar mai bine pentru a preveni carentele de minerale si vitamine, elemente esentiale in pastrarea starii de sanatate. Din cauza schimbarilor fiziologice care au loc in .

Oamenii de afaceri dau note statului: care sunt cele mai performante ministere

Rezultatele luptei impotriva coruptiei sunt aproape zero in majoritatea ministerelor din Guvernul Romaniei, se arata intr-o cercetare a comunitatii Romanian Business Leaders RBL) , in parteneriat cu GfK Romania, realizata in perioada 6-20 iunie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )