Libnet.ro
UNICEF

21:15

FOTO VIDEO Marian Oprisan il plagiaza pe Victor Ponta. Acesta a inmanat primarilor PSD cheile de la zece microbuze scolare

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Marian Oprisan il plagiaza pe Victor Ponta. Acesta a inmanat primarilor PSD cheile de la zece microbuze scolare

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea a profitat de ocazie sa-i plimbe pe jurnalisti cu microbuzul scolar, mentionand ca este sofer profesionist. continuă pe Adevărul

VIDEO Monica Macovei il ironizeaza pe Victor Ponta dupa ce a adunat rosii cu un cutit in mana. Lectie de la un culegator: Porumbul cu ce il culege, cu secera?

Monica Macovei, candidat independent la presedintia Romaniei, a postat pe YouTube o inregistrare video in care discuta cu proprietarul unei mici afaceri cu legume si viziteaza serele in care ele cresc, ocazie cu care l-a ironizat pe Victor Ponta dupa ce premierul a pozat in ipostaza de culegator de rosii cu un cutit in mana.

Victor Ponta, catre ministrul Educatiei: Intr-o saptamana anuntati solutia in cazul claselor I si a II-a, chiar daca inseamna ca si anul acesta copiii sa invete dupa manualele vechi

Victor Ponta i-a transmis ministrului Educatiei, Remus Pricopie, la inceputul sedintei de guvern ca trebuie sa gaseasca pana la inceputul saptamanii viitoare o solutie in ceea ce priveste manualele pentru clasele I si a II-a. Pana saptamana viitoare trebuie sa gasiti solutia, chiar si temporara, a spus premierul. Acesta a declarat ca, in cazul in care procedurile aferente licitatiei nu se incheie pana saptamana viitoare, trebuie gasita o solutie, chiar daca asta inseamna ca si anul acesta copiii sa invete dupa manualele vechi.

FOTO Victor Ponta s-a sfatuit cu pastorii evanghelici din Suceava, la Biserica Penticostala Dumbraveni

Aflat intr-o vizita in judetul Suceava, premierul Victor Ponta a participat la o cununie religioasa oficiata la Biserica Penticostala Betel din comuna Dumbraveni. Dupa slujba, Ponta a avut o intalnire cu mai multi pastori ai bisericilor neoprotestante din judet.

Radu Banciu: Eveniment planetar marca PSD, candidatul extraterestru Victor Ponta isi lanseaza proiectul pe Arena Nationala (VIDEO)

Radu Banciu a comentat vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 Tv lansarea candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale, care va avea loc pe Arena Nationala dinBucuresti, in fata a.

Victor Ponta, intrebat daca il va gratia pe Dan Voiculescu: Nu voi uza de acest drept in niciun caz de mare coruptie/ Daca voi fi presedinte, premierul nu va fi din PSD

Victor Ponta a declarat vineri, la Adevarul Live, ca nu va uza de dreptul presedintelui de gratiere in niciun caz de infractiuni de violenta si in niciun caz de mare coruptie, raspunzand astfel la intrebarea daca il va gratia pe Dan Voiculescu in cazul in care ajunge presedinte. Intrebat de numirea unui premier, el a declarat ca acesta nu va fi din randul liderilor PSD. Emisiunea este in desfasurare. Vezi in material principalele declaratii facute de premier.

VIDEO. Victor Ponta si-a depus candidatura pentru Cotroceni

Victor Ponta, candidatul din partea Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC la functia de presedinte al Romaniei, este primul dintre cei care si-au anuntat intentia de a participa la scrutinul din noiembrie care isi depune la BEC dosarul de inregistrare a candidaturii, .

Victor Ponta vrea ca justitia sa fie mai eficienta si responsabila atunci cand greseste (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, prezent miercuri la o lansare de carte, a declarat ca isi doreste, ca cetatean, ca justitia dinRomania sa fie mai eficienta si responsabila cand greseste. Cred ca.

Victor Ponta, unul dintre cei mai apreciati politicieni pe Facebook

Premierul Victor Ponta este cel mai apreciat politican roman pe retelele de socializare, acesta avand aproape 500. 000 sustinatori pe Facebook. De asemenea, primul ministru are si o intensa activitate pe retelele.

Deputatii ACL, dupa ce PSD a respins constituirea unei comisii parlamentare de ancheta privind ofiterul acoperit: Incepem sa avem convingerea ca afirmatiile presedintelui l-au vizat direct pe Victor Ponta

Deputatii Aliantei Crestin Liberale ACL) acuza, intr-un comunicat remis miercuri, ca PSD il acopera pe Victor Ponta prin respingerea initiativei ACL de a constitui o comisie de ancheta la Camera Deputatilor cu privire la declaratiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale din acest an are calitatea de ofiter sub acoperire al unui serviciu de informatii. Daca initial doar am intuit teama generalizata a PSD ca acel ofiter acoperit de informatii ar putea fi candidatul Victor Ponta . ) incepem sa avem convingerea ca afirmatiile presedintelui l-au vizat direct pe Victor Ponta, se arata in comunicatul semnat de liderii grupurilor PDL si PNL din Camera Deputatilor, Tinel Gheorghe si George Scutaru.

Victor Ponta crede ca societatea romaneasca nu este inca pregatita pentru casatoriile intre persoane de acelasi sex

Prezidentiabilul PSD Victor Ponta s-a pronuntat impotriva casatoriilor homosexuale, declarand, vineri, ca societatea romaneasca nu este inca pregatita pentru asa ceva. Ponta a spus, in timpul unui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )