Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sondaj CSCI: Presedintele PSD Victor Ponta ar castiga alegerile prezidentiale in turul al doilea, fiind acreditat cu 57% din voturi. Iohannis - 43%

B1 B1,
Sondaj CSCI: Presedintele PSD Victor Ponta ar castiga alegerile prezidentiale in turul al doilea, fiind acreditat cu 57% din voturi. Iohannis - 43%

Presedintele PSD Victor Ponta ar urma sa adune 57% din voturi in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, potrivit ultimului sondaj de opinie realizat de CSCI, care il acrediteaza pe Klaus Iohannis cu 43% din. continuă pe B1

Sondaj INSCOP: Mugur Isarescu, Victor Ponta si Klaus Iohannis, in topul increderii romanilor

Mugur Isarescu, Victor Ponta si Klaus Iohannis se plaseaza in topul increderii romanilor, releva un sondaj realizat de INSCOP Research la comanda cotidianului Adevarul. Astfel, pe primul loc in topul increderii se afla in continuare Mugur Isarescu, cu 40,2% multa si foarte multa incredere fata de 41,2% in iulie). Victor Ponta isi pastreaza locul al doilea, cu 37,4% fata de 37,3% in iulie), urmat de Klaus Iohannis cu 34% fata de 35,9% in cercetarea din luna iulie), relateaza Agerpres.

Victor Ponta si-a inregistrat la BEC candidatura: Voi fi acel presedinte care nu avea 18 ani in 1989

Presedintele PSD, Victor Ponta, si-a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, dosarul de inregistrare a candidaturii pentru alegerile prezidentiale.

Sondaj CSCI. Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale

Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale, arata cel mai recent sondaj CSCI dat publicitatii in urma cu putin timp. in turul al doilea, Ponta l-ar invinge pe Klaus Iohannis. Premierul este.

Bucurestenii nu pot parca sambata in zona Arenei Nationale. Peste 50.000 de persoane sunt asteptate pe stadion la lansarea candidaturii lui Victor Ponta

Directia Generala de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti a emis o serie de informari prin care le solicita conducatorilor auto din Capitala sa nu stationeze, sa nu opreasca si sa nu parcheze in zona Arenei Nationale, de vineri seara pana sambata seara. Sambata, pe Arena Nationala sunt asteptati peste 50. 000 de oameni care vor participa la lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Victor Ponta crede ca societatea romaneasca nu este inca pregatita pentru casatoriile intre persoane de acelasi sex

Prezidentiabilul PSD Victor Ponta s-a pronuntat impotriva casatoriilor homosexuale, declarand, vineri, ca societatea romaneasca nu este inca pregatita pentru asa ceva. Ponta a spus, in timpul unui.

Elena Udrea vrea sa isi faca majoritate cu parlamentari traseisti si cu probleme penale, daca va castiga alegerile prezidentiale

Elena Udrea a declarat miercuri, la Europa FM, ca primul lucru pe care l-ar face daca ar castiga alegerile prezidentiale ar fi sa schimbe guvernul Victor Ponta prin crearea unei alte majoritati parlamentare, pentru formarea careia se bazeaza pe traseism politic si, inclusiv, pe parlamentarii care au probleme penale.

Deputatii ACL, dupa ce PSD a respins constituirea unei comisii parlamentare de ancheta privind ofiterul acoperit: Incepem sa avem convingerea ca afirmatiile presedintelui l-au vizat direct pe Victor Ponta

Deputatii Aliantei Crestin Liberale ACL) acuza, intr-un comunicat remis miercuri, ca PSD il acopera pe Victor Ponta prin respingerea initiativei ACL de a constitui o comisie de ancheta la Camera Deputatilor cu privire la declaratiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale din acest an are calitatea de ofiter sub acoperire al unui serviciu de informatii. Daca initial doar am intuit teama generalizata a PSD ca acel ofiter acoperit de informatii ar putea fi candidatul Victor Ponta . ) incepem sa avem convingerea ca afirmatiile presedintelui l-au vizat direct pe Victor Ponta, se arata in comunicatul semnat de liderii grupurilor PDL si PNL din Camera Deputatilor, Tinel Gheorghe si George Scutaru.

Victor Ponta spune ca nu va numi un premier din partea PSD daca ajunge la Cotroceni

Candidatul PSD la prezidentiale, VIctor Ponta, a declarat, vineri, in cadrul unui interviu pentru Adevarul Live, ca nu ar numi un premier din partea partidului sau daca va fi ales presedintele tarii.

Victor Ponta a depus lista cu semnaturile pentru candidatura la prezidentiale. Discutia despre ofiteri acoperiti, o mica petarda de campanie

Premierul Victor Ponta a depus miercuri la Biroul Electoral Central lista cu semnaturile pentru sustinerea candidaturii la alegerile prezidentiale, afirmand ca discutia lansata de presedintele Traian Basescu legata de existenta unui ofiter acoperit al serviciilor secrete in randul candidatilor este doar o mica petarda de campanie.

Victor Ponta si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale la Biroul Electoral Central: Sunt cel mai riguros candidat, de aceea sunt si primul (AUDIO)

Premierul Victor Ponta si-a depus, miercuri seara, candidatura la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie. Premierul a ajuns la Biroul Electoral Central alaturi de sotia sa, Daciana Sarbu. Alaturi de cei doi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )