Libnet.ro
UNICEF

10:15

Reprezentanta Romaniei pe locul 14 la Europeanul de patinaj artistic

Online Sport Online Sport,
Reprezentanta Romaniei pe locul 14 la Europeanul de patinaj artistic

Julia Sauter s-a clasat a 14-a in finala concursului feminin la Campionatul European de patinaj artistic de la Minsk Belarus). continuă pe Online Sport

CE patinaj artistic: Julia Sauter, locul 14 n proba feminina la programul scurt

Patinatoarea Julia Sauter s-a clasat pe locul 14 in proba feminina la programul scurt de la Campionatul European de patinaj artistic.

CE Patinaj artistic: Julia Sauter, locul 14; Sofia Samodurova este noua campioana europeana

Patinaroarea romana Julia Sauter s-a clasat pe locul 14 in proba feminina de la Campionatul European de patinaj artistic. Campioana europeana a devenit Sofia Samodurova, din Rusia, la doar 16 ani.

Vicepremierul Ana Birchall, reprezentanta Romaniei la Forumul Economic Mondial de la Davos, intrevederi importante cu membri marcanti ai Europei

Vicepremierul Ana Birchall, reprezentanta Romaniei la Forumul Economic Mondial de la Davos. Cu aceasta ocazie, Ana Birchall a avut intrevederi importante cu membri marcanti ai Europei si SUA. in marja.

Patinaj artistic: Franta, campioana europeana n proba de perechi dupa 87 de ani

Francezii Vanessa James si Morgan Cipres au castigat medalia de aur in proba de perechi la Campionatele Europene de patinaj artistic de la Minsk Belarus), dupa 87 ani de la precedentul succes, reusit in 1932 de Andree si Pierre Brunet, relateaza AFP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )