Libnet.ro
UNICEF

15:30

Reprezentantii Black Cube: Nu exista niciun dubiu ca firma a actionat in Romania in concordanta cu legea, cu autorizatia si permisiunea de la cel mai inalt nivel

B1 B1,
Reprezentantii Black Cube: Nu exista niciun dubiu ca firma a actionat in Romania in concordanta cu legea, cu autorizatia si permisiunea de la cel mai inalt nivel

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis marti sa reduca perioada de detentie de la 30 la 20 de zile in cazul israelienilor acuzati ca au spionat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. in. continuă pe B1

Black Cube, firma angajata sa o spioneze pe Codruta Kovesi: Am avut autorizatie de la cel mai inalt nivel posibil. S-a actionat in concordanta cu legea

Cei doi israelieni suspectati ca ar fi spionat-o pe Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), au reusit sa-i induplece pe magistratii romani, care le-au redus perioada arestului preventiv la 20 de zile in loc de 30. Firma Black Cube a salutat decizia judecatorilor si a aratat, intr-o declaratie oficiala, ca suspectii aveau permisiune de la cele mai inalte foruri pentru actiunile lor.

Black Cube se apara: Am avut permisiune de la cel mai inalt nivel posibil

Black Cube, firma care i-a angajat pe agentii care o spionau pe Laura Codruta Kovesi a precizat ca a actionat pe teritoriul tarii noastre cu autorizatie de la cel mai inalt nivel posibil,.

Firma Black Cube sustine ca actiona cu acordul autoritatilor romane

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis, marti, sa reduca la 20 de zile durata arestarii preventive in cazul celor doi angajati ai firmei israeliene Black Cube, Weiner Ron si Geclowicz David, inculpati in dosarul de hartuire a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Israelienii de la firma Black Cube raman in arest preventiv

Cei doi angajati ai firmei israeliene Black Cube raman in arest preventiv pentru 20 de zile, in dosarul de hartuire a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Israelienii de la firma Black Cube afla, marti, daca vor scapa de arestul preventiv

Doi angajati ai firmei israeliene Black Cube, Weiner Ron si Geclowicz David, afla, marti, daca vor scapa de arestul preventiv, in dosarul de hartuire a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Astfel, contestatia depusa de ei va fi judecata de Curtea de Apel Bucuresti.

Israelienii de la Black Cube au primit o reducere a arestului preventiv

Weiner Ron si Geclowicz David, israelienii angajati de firma Black Cube pentru a strange informatii despre Laura Codruta Kovesi, vor sta 20 de zile in arest preventiv dupa ce judecatorii au admis.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )