Libnet.ro
UNICEF

10:30

Republica Moldova: Prejudiciul intr-un dosar de coruptie, mai mare decat bugetul tarii pentru un an intreg

B1 B1,
Republica Moldova: Prejudiciul intr-un dosar de coruptie, mai mare decat bugetul tarii pentru un an intreg

Ofiterii si procurorii anticoruptie au inceput vineri, 6 februarie, descinderile in cel mai rasunator dosar ce vizeaza scurgerea banilor spre Rusia din bancile moldovenesti, transmite Deutsche Welle. Este. continuă pe B1

A doua amanare a lui Iohannis pentru Republica Moldova

Noul presedinte al Romaniei ar fi vrut sa faca prima sa vizita oficiala la Chisinau, doar ca buluceala politica din Republica Moldova a anulat aceasta idee. Si nu doar presedintele Romaniei, ci orice alt sef de stat din Uniunea Europeana si-ar fi amanat o vizita programata la Chisinau.

Daniela Crudu si alte asistente TV, audiate intr-un dosar de PROXENETISM. Afla detalii inedite

Simona Trasca si Daniela Crudu au fost aduse, joi, la Sectia 19 de Politie, pentru audieri, intr-un dosar de proxenetism, relateaza Mediafax.

UPDATE: Daniela Crudu si alte asistente TV, audiate intr-un dosar de PROXENETISM. Afla detalii inedite

Simona Trasca si Daniela Crudu au fost aduse, joi, la Sectia 19 de Politie, pentru audieri, intr-un dosar de proxenetism, relateaza Mediafax.

Daniela Crudu, Madalina Pamfile si alte asistente TV, audiate intr-un dosar de proxenetism

Daniela Crudu, Madalina Pamfile, Simona Trasca si alte zeci de persoane, majoritatea femei, sunt audiate, joi, la Sectia 19 din Capitala, intr-un dosar de proxenetism, potrivit unor surse judiciare.

Prezentatoarea TV Daniela Crudu, audiata intr-un dosar de PROXENETISM

Simona Trasca si Daniela Crudu au fost aduse, joi, la Sectia 19 de Politie, pentru audieri, intr-un dosar de proxenetism, relateaza Romania TV.

Horia Georgescu, despre acuzatiile Elenei Udrea: Exclus ca SRI sa se implice intr-un dosar aflat la iCCJ

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu, a declarat joi, pentru Agerpres, ca este exclusa implicarea Serviciului Roman de Informatii intr-un dosar aflat pe rolul inaltei Curti de.

Radu Mazare este audiat intr-un dosar privind vanzarea unui teren din Mamaia

Primarul Constantei, Radu Mazare, este audiat, azi, la DNA Constanta, el sustinand ca a fost chemat de procurori pentru un dosar in care este suspect, vizand un teren din statiunea Mamaia care a fost vandut de Consiliul Local Constanta, potrivit surselor din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )